Mariana Moculescu susţine că şi-a luat bătaie pentru că nu a vrut să facă sex

Mariana Moculescu susţine că a fost bătută. Fosta soţie a lui Horia Moculescu ar fi primit o lovitură în plină figură. Ea s-a dus la spitalul Floreasca pentru a primi îngrijiri medicale.

RomaniaTV.net
01 ian. 2012, 21:46
Mariana Moculescu susţine că şi-a luat bătaie pentru că nu a vrut să facă sex

Fosta soţie a lui Horia Moculescu afirmă că a fost bătută de iubitul ei pentru că a refuzat să facă sex cu el. Ea s-a dus duminică noapte la spital pentru a cere îngrijiri medicale.

„Am venit (la spital, n.r.) pentru că am fost agresată de Marin Cristian (iubitul ei, n.r.), la orele prânzului. Am mers la institutul medico-legal, chiar cu câteva minute înainte de închidere, şi medicul a constat agresiunea fizică care a avut loc astăzi”, a declarat Mariana Moculescu pentru reporterii România TV.

Femeia declară că nu este prima dată când depune plângere împotriva actualului său iubit.

„S-a mai întâmplat, a mai avut un dosar penal cu certificat medico-legal în care s-a dat neînceperea urmăririi penale. Probabil pentru că nu am avut martori. De data asta am şi martori. Plângere voi face în această seară la Poliţia Capitalei. Voi schimba yala apartamentului”, a mai spus ea.

Mariana Moculescu a venit la spital însoţită de un prieten de-al său. Acesta a declarat reporterilor că ea i-a povestit că a fost lovită de iubit pentru că a refuzat să întreţină relaţii sexuale cu el.