Marianne Williamson, autoarea cărţii ‘Întoarcerea la iubire’, s-a retras din cursa pentru Casa Albă

Autoarea Marianne Williamson, cea pe care Oprah Winfrey o considera drept “guru”, şi-a anunţat vineri retragerea din cursa pentru Casa Albă, relatează AFP.

RomaniaTV.net
10 ian. 2020, 20:23
Marianne Williamson, autoarea cărţii ‘Întoarcerea la iubire’, s-a retras din cursa pentru Casa Albă

„Alegerile primare ar putea fi foarte strânse printre concurenţii din frunte, aşa că nu vreau să fiu un obstacol pentru un candidat progresist câştigând vreuna dintre ele”, a scris pe site-ul de campanie Marianne Williamson. Aceasta este cotată cu 0,3% din intenţiile de vot, conform unor sondaje publicate de site-ul RealClearPolitics. „Începând de astăzi, îmi suspend, prin urmare, campania”, a spus Williamson.

Marianne Williamson are 67 de ani şi este originară din Texas. Este o autoare specializată în spiritualitate, dar nu a reuşit niciodată să ajungă în prim-planul campaniei.
„Aţi exploatat frica în scopuri politice şi numai dragostea îi poate pune capăt”, a declarat Williamson, făcând referire la Donald Trump într-o dezbatere a democraţilor de la sfârşitul lunii iunie 2019.
Pe de altă parte, este adevărat că echipa de campanie a Mariannei Williamson se confruntă de câteva săptămâni cu dificultăţi financiare.

„Candidaţilor democraţi rămaşi în cursă le urez ce-i mai bine pentru drumul care va veni”, a continuat ea. „O politică de conştiinţă este în continuare posibilă. Şi, da… dragostea va triumfa”, şi-a încheiat Williamson mesajul.

În cursa pentru învestitura democrată au mai rămas 13 candidaţi.

 

Citeşte şi: Nancy Pelosi trimite actul de acuzare a preşedintelui american Donald Trump în Senatul american