Marin Moraru şi Lucia, 50 de ani de iubire necondiţionată VIDEO

Despărţirea de marele actor Marin Moraru este o încercare grea pentru soţia lui, Lucia. Căsătoriţi de 52 de ani, cei doi fost mereu discreţi cu viaţa personală şi s-au iubit într-un fel cum greu se poate descrie în cuvinte.

22 aug. 2016, 09:39
Marin Moraru şi Lucia, 50 de ani de iubire necondiţionată VIDEO

Iubirea dintre Marin Moraru şi Lucia, femeia care i-a fost alături toată viaţa a apărut în 1964, pe când ea era doar o copilă de liceu. A fost pasiune la prima vedere, iar după trei ani s-au căsătorit.

„Eu eram student in ultimul an iar ea in anul 1 , ne-am intalnit la timisul de sus intr-o vacanta studenteasca de iarna si ne-am casatorit pe 29 februarie”, declara Marin Moraru la emisiunea moderată de Eugenia Vodă.

O femeie discretă, Lucia Popescu a trăit mereu numai pentru bărbatul ei. A ştiut cum să-l asculte şi să-l înţeleagă în momentele în care meseria de actor îl transforma într-o persoană stresată şi nervoasă.

„Când stai lângă un actor, (…) de fapt lângă orice fel de artist, trebuie să accepţi unele provocări pe care ţi le dă această calitate de soţie a unei personalităţi. Pentru că mai ales actorii, au şi ei trăirile lor, în perioada de realizare a unui rol sunt mai nervoşi sau au momente de angoasă, dar înţelegerea contează foarte mult „, declara Lucia Popescu pentru revista tango.ro.

Marin Moraru şi soţia lui fost fpst căsătoriţi mai bine de 50 de ani, dar nu a avut copii.

Citeşte şi Marin Moraru, o viaţă pe scenă VIDEO