Marina Almășan o desființează pe văduva lui Victor Socaciu: „Merita o acțiune grandioasă, nu o șușă!”

Marina Almășan a comentat recent festivalul organizat la Brașov, de văduva artistului, Brândușa Simion, femeia cu care regretatul cântăreț de muzică folk a fost căsătorit timp de cinci ani.

17 ian. 2023, 19:44
Marina Almășan o desființează pe văduva lui Victor Socaciu: „Merita o acțiune grandioasă, nu o șușă!”

Marina Almășan a transmis atacuri subtile la adresa Brândușei Simion, fosta soție a lui Victor Socaciu, femeia fiindu-i alături din 2016 până când și-a dat ultima suflare, în 2021. Aceasta a fost cea de-a patra soție a regretatului artist de muzică folk.

Povestea de dragoste dintre Victor Socaciu și Brândușa a început discret, deoarece cântărețul de folk era încă însurat cu Marina Almășan. După ce a divorțat de celebra prezentatoare TV, Socaciu s-a căsătorit cu Brândușa Simion, care îi era impresară.

Marina Almășan a acordat un interviu în exclusivitate pentru fanatik.ro, în care a criticat felul în care văduva acestuia a organizat festivalul de la Brașov, în memoria lui Victor Socaciu.

Citiți și: Marina Almășan, cu ochii în lacrimi la lansarea cărții despre viața cu Victor Socaciu. A fost amenințată de văduva regretatului artist: „Pentru că îmi scriu amintirile”

„O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Anunțăm cu nemărginită durere stingerea din viață a celui care a fost soț, tată, bunic, un artist de geniu și un simbol al dragostei de neam: Victor Socaciu. Dumnezeu să-l primească în Împărația Sa alături de cei drepţi!“, transmis văduva lui Socaciu.

Marina Almășan: „Decât să faci un lucru în bătaie de joc, mai bine te abții!”

Marina Almășan i-a fost alături artistului timp de 16 ani și are un copil, un băiat în vârstă de 16 ani.

„Orice gest făcut în amintirea lui Victor este binevenit. Mă bucur și felicit Primăria Brașovului pentru că a luat fireasca decizie de a-i conferi titlul de “Cetățean de onoare al orașului” unui brașovean care a făcut cinste orașului său. Țin minte că deschisesem și eu, la un moment dat, această discuție când eram încă cu Victor, vrând să-i fac o surpriză soțului meu.

Discutasem cu primarul de atunci, pe care aproape îl convinsesem să facă acest lucru (și ce bine ar fi fost să se fi bucurat și Victor de acest gest minunat!). Culoarea politică a soțului meu a încurcat puțin socotelile și… acțiunea a fost amânată… Offf… Legat de spectacolul de care ziceați, da, mi-a spus unul din folkiștii de primă linie ai României, bun prieten al lui Victor , despre acest… spectacol cu pretenții de “festival”.

Mi-a spus cu obidă că săracul Victor merita o acțiune grandioasă, nu o “șușă” ( îmi cer scuze, este termenul pe care artiștii îl folosesc pentru a desemna ceva… de calitate îndoielnică). N-am văzut spectacolul, nu pot spune cum a fost. I-am văzut doar afișul.

Nu știu cine erau cei de pe afiș, cu vreo două excepții de care eu, ca fiind totuși “în branșă”, auzisem cândva, restul erau total necunoscuți și am fost de acord cu prietenul lui Victor că nu este admis ca niciunul din marii folkisti ai României să nu participe la un astfel de eveniment. Dar, în fine, fiecare organizează lucrurile așa cum se pricepe și cum simte. Eu una sunt de părere că, decât să faci un lucru în bătaie de joc, mai bine te abții, îl amâni sau apelezi la altii care se pricep”,  a spus Marina Almășan.

Victor Socaciu a murit pe 27 decembrie 2021, la vârsta de 68 de ani.

Citiți și: Marina Almășan, declarații emoționante despre relația cu Victor Socaciu! “Întotdeauna regretăm lucruri”