Marina Dina este în stare de şoc. A pierdut sarcina

Problemele pe care le are cu tiroida au adus-o pe Marina Dina la capatul puterilor. Fosta asistenta TV a acceptat sa treaca peste problemele de sanatate pentru a-si indeplini visul, acela de a deveni mama. Din pacate, se pare ca deja a pierdut o sarcina.

08 oct. 2014, 07:58
Marina Dina este în stare de şoc. A pierdut sarcina

Marina Dina este in stare de soc! Fosta asistenta TV s-a bucurat pentru o scurta perioada de timp, cand a aflat ca va deveni mama. Din pacate, problemele de sanatate pe care le are a dus la pierderea sarcinii, fapt care a demoralizat-o si a facut-o sa sufere enorm.

Citeşte şi O râvnită burlăciţă se MĂRITĂ cu un afacerist

De cativa ani, Marina Dina acuza problema la nivelul glandei tiroide. Asa ca, in momentul in care a decis ca vrea sa aiba un copil, a consultat de urgenta medicul specialist. Acesta din urma a sfatuit-o sa aiba mare grija cu regimul de viata, sa controleze medicamentatia si sa-si pregateasca organismul pentru o eventuala sarcina. Se pare insa ca, desi a ascultat sfaturile doctorilor, inevitabilul s-a produs.

Citeşte şi A încins imaginaţia fanilor de pe Facebook: „Mi-au propus să pozez goală”

Se pare ca Marina a pierdut sarcina la o evolutie destul de mica. Durerea este, insa, cu atat mai mare cu cat nefericitul eveniment a venit la cateva zile dupa ce l-a anuntat pe logodnicul ei ca vor deveni parinti. Cei doi nu s-au putut bucura prea mult, caci, se pare, la cateva zile, Dina a acuzat dureri la nivelul abdomenului si a fost dusa de urgenta la spital. Doctorii nu au mai putut face nimic si ca atat Marina cat si iubitul ei Radu, au iesit din clinica cu ochii inlacrimati.