Marina Dina iubește din nou. Cine este bărbatul misterios care i-a furat inima fostei asistente TV: ”Mi-a fost un mare sprijin în perioada asta”

Marina Dina iubește din nou după despărțirea dureroasă de tatăl copiilor săi. Fosta asistentă TV radiază de fericire și a dezvăluit cine este bărbatul misterios care i-a furat inima.

02 mart. 2023, 17:38
Marina Dina iubește din nou. Cine este bărbatul misterios care i-a furat inima fostei asistente TV: ”Mi-a fost un mare sprijin în perioada asta”

Cine este bărbatul misterios care i-a furat inima fostei asistente TV. Marina Dina se simte din nou fericită și împlinită după ce și-a găsit jumătatea.

Citește și Oana Ioniță a ajuns de două ori pe masa de operație! „Bebelușa” are genunchiul drept distrus: „M-am blocat energetic. Știi cum e cu karma, eu cred foarte mult în asta”

Cine este bărbatul misterios care i-a furat inima fostei asistente TV

Fosta asistentă TV, care a trecut prin experiența unui divorț dureros de tatăl copiilor săi, și-a găsit liniștea în brațele antrenorului său de yoga cu care are o relație de câteva luni.

Marina Dina a mărturisit că este extrem de încântată că a găsit pe cineva cu care împarte aceeași pasiune pentru sport.

”Sunt liniştită. Am ce aveam nevoie. Ne-am cunoscut pentru că el este antrenor în sala la care eu predam yoga. Aşa ne-am cunoscut. Deşi ne cunoşteam de ceva ani în urmă pentru că eu obişnuiam să merg la sala aceea, apoi am întrerupt acolo şi am mers în altă parte. A fost o perioadă scurtă şi am revenit să predau yoga la sala la care eu obişnuiam să merg. El era în continuare antrenor acolo şi am început să ne cunoaştem mai bine.​ E tare drăguţ aşa, să ai o relaţie cu cineva care îţi împărtăşeşte hobby-ul. De fapt, este un stil de viaţă, nu este un hobby. Este şi job pentru noi, dar este şi un lucru care ne face foarte mare plăcere şi să îl predăm, şi să îl practicăm”, a spus Marina Dina la Antena Stars.

Deși lucrurile merg foarte bine între cei doi porumbei, fosta asistentă TV spune că încă nu și-au planuri să locuiască împreună.

”A fost o schimbare foarte mare şi încă simt că na, am trecut de la un stil de viaţă la altul. Încă mă adaptez la noua viaţă. Încă nu ne facem planuri să ne mutăm împreună pentru că încă nu e definitivată situaţia cu copiii şi atunci clar eu îi consider pe ei prioritari şi, în primul rând, sunt mamă. Pentru mine, ei reprezintă o prioritate şi încă nu am ajuns să ne gândim la mutatul împreună pentru că prima dată ar trebui să rezolv situaţia cu domiciliul copiilor. Ne este ok aşa momentan, petrecem foarte mult timp împreună oricum. Mi-a fost un mare sprijin în perioada asta. Aveam nevoie de cineva care să fie lângă mine pentru că nu e uşor şi el mi-a oferit asta”, a mai spus fosta asistentă TV.

Citește și Cristian Sabbagh, despre diagnosticul fiului său, în vârstă de 4 ani: „Terapia necesită timp, răbdare și foarte mulți bani!”