Marina Voica, dezvăluiri din intimitate. A trăit o poveste de iubire intensă cu un medic cardiolog: „Eu cred că aș muri pe loc, dacă aș vedea că nu mă mai iubește”

Marina Voica, dezvăluiri din intimitate. Celebra cântăreață, în vârstă de 86 de ani, își amintește cu drag de povestea de dragoste pe care a trăit-o cu medicul cardiolog Viorel Teodorescu, cel care urma să îi devină cel de-al doilea soț.

03 apr. 2023, 18:10
Marina Voica, dezvăluiri din intimitate. A trăit o poveste de iubire intensă cu un medic cardiolog: „Eu cred că aș muri pe loc, dacă aș vedea că nu mă mai iubește”

Marina Voica, dezvăluiri din intimitate. Viorel era student la medicină când a văzut-o la televizor și s-a îndrăgostit de ea. S-au cunoscut și au ieșit împreună, treptat artista urma să se îndrăgostească iremediabil de el. După doi ani în care artista s-a luptat să obțină cetățenia, Marina fiind de origine rusă, aceștia au reușit să se căsătorească.

Citește și: Marina Voica are 86 de ani, dar face sport ca o adolescentă: „Fac 100 de genuflexiuni pe zi!”

Marina Voica, dezvăluiri din intimitate

Viorel Teodorescu a fost cel care a reușit să o convingă pe Marina să fugă în Germania. La München li s-a pus la dispoziție o casă cu toate cele necesare, primind, de asemenea, o remunerație decentă. Bărbatul plănuia să își deschidă un cabinet medical și totul mergea bine. Însă, la un moment dat, Viorel a descoperit că suferea de cancer. Nu s-a putut face nimic și s-a stins în câteva luni. S-au întors în țară la rugămintea lui, dorea să moară alături de părinți.

,,Știți ce s-a întâmplat, o chestie îngrozitoare, după ce a murit, visam că eu, de fapt, îl iubesc pe Viorel, iar el nu mă mai iubește.  Eu cred că aș muri pe loc, dacă aș vedea că el nu mă mai iubește. Și îmi dădeam seama că el era combinat cu altcineva și eu am lipsit foarte mult, nu știu de ce, ani de zile, și îl sunam și i-am spus, stai un pic, dar tu îmi răspunzi, tu o să mă primești, nu?

Și vedeam după voce că s-a dus totul. Mă trezeam toată în lacrimi, mă gândeam, Doamne, mai bine să mor mai degrabă decât să mă lase. Nu suportam”, a declarat Marina Voica, în podcastul Ilincăi Vandici.

Artista consideră că atunci când iubește cu adevărat, bărbatul se dăruiește mult mai mult decât o poate face o femeie: ,,Bărbatul când iubește, iubește mai tare decât iubește femeia […], aceasta este firea bărbatului. Viorel m-a iubit mai mult decât l-am iubit eu pe el. Poate că ar fi fost altfel dacă nu îmi arăta că este la picioarele mele. Era un bărbat puternic, nu era un om slab, dar mi-a arătat prea mult, prea mult că mă iubește.