Mario are 17 ani şi trece prin momente grele, apel umanitar: „Viaţa este cel mai nepreţuit dar oferit de către Divinitate şi merită trăita cât mai mult”

Este adolescent, ar trebui să-şi planifice vacanţa alături de prieteni în Vama Veche, dar Mario este blocat pe un pat de spital de la Fundeni aşteptând un miracol.

10 apr. 2024, 12:55
Mario are 17 ani şi trece prin momente grele, apel umanitar: „Viaţa este cel mai nepreţuit dar oferit de către Divinitate şi merită trăita cât mai mult”

Mario este un adolescent a cărei viaţă atârnă de un fir de păr, după ce a fost diagnosticat cu leucemie. Şi-a spus singur povestea, în speranţa că va fi ajutat pentru plata tratamentului costisitor care aduce măcar speranţă dacă nu certitudini privind vindecarea.

„Salut! Eu sunt Mario si am 17 ani si 6 luni. Pana pe data de 28 martie 2024, eram un adolescent cu o viata normala, ce se bucura de anii de liceu, neavand habar ca ceea ce urma sa mi se intample imi va schimba cu totul cursul vietii.

Totul s-a intamplat in momentul in care mi-au aparut pe corp niste pete similare unor vanatai, acestea dovedindu-se a fi inceputul unui crunt diagnostic: „LEUCEMIE ACUTA LIMFOBLASTICA TIP B” un tip de cancer al sangelui, care necesita un tratament costisitor.

Apel umanitar pentru salvarea mamei unei prezentatoare tv: „A fost diagnosticată cu un tip de cancer foarte rar”

In momentul de fata sunt internat la Institutul Clinic Fundeni, insa gravitatea situatiei ma face nevoit sa continui tratamentul intr-o clinica din strainatate.

Viata este cel mai neprețuit dar oferit de catre divinitate, si merita traita cat mai mult. Imi doresc sa ma pot vindeca si sa ma pot bucura in continuare de aceasta, alaturi de familia mea, prieteni si colegi, oamenii care ma asteapta acasa cu multa speranta in suflete. Astfel, îndrăznesc sa va cer ajutorul, cu orice se poate face, de la o distribuire a cazului meu pe retelele de socializare, pana la o mica donatie, in functie de cum isi permite fiecare. Daca va face placere si doriti sa-mi oferiti un gram de ajutor pentru a putea calatori in continuare in trenul vietii mele, va voi fi vesnic recunoscător. Va atasez contul bancar unde se pot face transferurile, si va multumesc daca v-ati rupt putin din timp pentru a-mi afla povestea. RO53BTRLRONCRT0318941202 BUDU HARITON, a scris el povestea, preluată de Ioana Grama pe Instagram

Apel umanitar! La 39 de ani, Roxana a fost diagnosticată cu o tumoare malignă a ovarului. După șase intervenții chirurgicale și nenumărate recidive, salvarea i-a venit din China, unde ar putea beneficia de o terapie inovatoare pentru tumori solide