Mario Balotelli s-a împăcat cu iubita sa însărcinată, Raffaella Fico FOTO

Fotbalistul italian Mario Balotelli s-a împăcat cu iubita sa însărcinată, modelul Raffaella Fico, iar un sărut romantic dovedeşte asta.

RomaniaTV.net
02 oct. 2012, 19:27
Mario Balotelli s-a împăcat cu iubita sa însărcinată, Raffaella Fico FOTO

Relaţia între cei doi s-a încheiat în urmă cu şase luni, cu puţin înainte ca Raffaella să anunţe că aşteaptă un copil cu fotbalistul. Balotelli i-a şocat pe toţi când a spus că va recunoaşte copilul abia în urma unui test de paternitate.

În ciudat trecutului lor furtunos, se pare că cei doi au revenit la sentimente mai bune, potrivit revistei italiene Chi. Imaginile au fost realizate când Balotelli a zburat, în secret, de la Manchester la Napoli, pentru a o vedea pe Rafaellla, care trebuia să facă o ecografie pentru a vedea care este starea bebeluşului şi ce sex are.

Mario a recunoscut săptămâna trecută că a decis să se împace cu Raffaella. „Am decis să mai încerc o dată cu Raffaella. Testul ADN nu a fost făcut şi nu are nicio legătură cu decizia mea. Aş fi cerut testul în acea situaţie cu oricine, nu doar cu Raffaella. Îmi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat în ultimele luni şi mai ales pentru ce s-a scris şi ce s-a spus. Vă cer, încă o dată, să îmi respectaţi viaţa privată, un angajament luat de mine şi de Raffaella. Nu vor mai exista declaraţii şi nici interviuri despre asta”, a spus fotbalistul.