Mario Fresh a ajuns la spital, chiar în ziua de Crăciun! Iubitul Alexiei Eram, pe perfuzii. Care a fost motivul

În ziua de Crăciun, Mario Fresh s-a confruntat cu probleme de sănătate. Cântărețul și-a speriat fanii cu ultima postare pe care a făcut-o pe rețelele de socializare. Iubitul Alexiei Eram s-a fotografiat cu perfuzia la mână, în spital.

26 dec. 2023, 12:59
Mario Fresh a ajuns la spital, chiar în ziua de Crăciun! Iubitul Alexiei Eram, pe perfuzii. Care a fost motivul

Mario Fresh este unul dintre tinerii artiști îndrăgiți de la noi din țară și formează un cuplu cu fiica Andreei Esca, Alexia Eram,

Citește și Alexia Eram vorbește despre nunta cu Mario Fresh: „Ce fată nu se vede mireasă? Avem o relație foarte frumoasă”

Mario Fresh și-a speriat fanii de pe rețelele de socializare, după ce a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare cu perfuzia la mână.

Se pare că anul acesta, de Crăciun, lucrurile nu merg prea bine pentru artist în ceea ce privește sănătatea.

Mario Fresh se confruntă cu probleme de sănătate.

Chiar în ziua de Crăciun, artistul a ajuns pe perfuzii la spital. Chiar el a fost cel care, seara trecută, s-a fotografiat cu perfuzia la mână, alertându-și toți fanii și admiratorii.

”Câtă salată de boeuf să mai intre?”

Dacă până acum Mario Fresh s-a postat pe internet ca fiind un optimist și distrându-se fără limite, iată că, de această dată, lucrurile stau diferit.

„Câtă salată boeuf să mai intre? Câtă vișinată să mai intre?”, a scris Mario Fresh în descrierea fotografiei.

De asemenea, nu e prima dată când Mario Fresh a ajuns de mai multe ori pe perfuzii.

Iubitul Alexei Eram este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați cântăreți din România și, pentru că are destul de multe evenimente și concerte, și trebuie să fie prezent în mai multe locuri din țară, uneori oboseala își spune cuvântul.

Citește și Adevărul despre relaţia dintre Alexia Eram şi Mario Fresh. Momentul de la America Express care i-a dat de gol: „Abia aştept să-l văd!”

Pe motiv că nu are timp să se odihnească așa cum ar fi indicat, de câteva ori, Mario Fresh a ajuns de mai multe ori cu perfuzia la mână, și preferă să se lase pe mâna medicilor pentru a se pune rapid pe picioare.