Mario Fresh şi Alexia Eram, surprinşi la o clinică medicală. Cuplul a primit rezultate analizelor

Alexia Eram şi Mario Fresh au fost surprinşi de paparazzi Spynews.ro în timp ce au vizitat o clinică de analize. Cel mai probabil cei doi urmează să meargă într-o vacanţă şi a fost nevoie să se testeze pentru coronavirus.

RomaniaTV.net
16 iul. 2020, 06:29

Cei doi au mers la o clinică de analize, unde au fost surprinşi de un personal medical bine echipat. Amorezii au respectat măsurile impuse în contextul pandemiei de coronavirus şi au purtat măşti de protecţie, pe care le-au dat jos abia în momentul în care au ieşit din clinică.

Citeşte şi: Andreea Esca „înţepată” de fani după zvonurile legate de coronavirus: „Ar fi cazul să faci o declaraţie. Mai ruşinos e sa taci”

În momentul în care au ajuns în cabinet, cei doi au fost întâmpinaţi de un cadru medical echipat în combinezon, care le-a dat mai multe fişe. În tot acest timp, Alexia a petrecut foarte mult timp pe telefonul ei.

Andreea Esca, mama Alexiei Eram, ar fi infectată cu coronavirus. Ştirista s-ar afla internată în spitală alături de soţul său, însă informaţia nu a fost confirmată în mod oficial de aceasta. În urmă cu opt zile, Pro Tv a trimis un comunicat prin care impunea celor din presa scrisă să nu nimic despre postul Tv sau despre angajați în legătură cu presupusa existență a unor cazuri de COVID din trustul Pro. 

Potrivit cancan.ro, vedeta a participat la petrecerea din Olimp şi ar fi infectată cu coronavirus. De altfel, ştirista lipseşte încă de săptămâna trecută de la Ştirile Pro TV, jurnalul de la ora 19.00 fiind prezentat de Oana Andoni.