Mario Fresh şi Jador şi-au retras plângerile după ce au fost bătuţi în parcarea clubului din Mamaia

Mario Fresh şi Jador şi-au retras plângerile, după ce au fost bătuţi în parcarea clubului din Mamaia. Cei doi cântăreţi au declarat poliţiştilor că s-au împăcat cu agresorii lor şi nu doresc să se deschidă nicio acţiune penală. La Poliţia din Constanţa se află acum un suspect, unul dintre indivizii care i-ar fi agresat pe cântăreţi.

RomaniaTV.net
18 iun. 2020, 09:51
Mario Fresh şi Jador şi-au retras plângerile după ce au fost bătuţi în parcarea clubului din Mamaia

Poliţiştii s-au autosesizat după ce au văzut imaginile, şi cu toate că cei doi cântăreţi şi-au retras plângerile, în continuare va fi deschisă o anchetă pentru încăierare.

„Nu există ca băieţii de la Golden Boy să nu plătească nota, pentru asta muncim, avem banii noştrii, ne permitem să plătim o notă la masă. Şi nici celălalt subiect ca Jador ar fi refuzat o fată, nu. A fost o mică discuţie cu o seară înainte, nici noi nu ştim despre ce. Nu ştiu de la cine a plecat, de la alţi prieteni. Noi suntem bine” , a declarat Mario Fresh.

Jador, Mario Fresh şi un prieten de-al lor au fost chemati la Poliţia Mamaia pentru audieri, după ce au fost bătuţi în parcarea clubului de pe litoral. Aceştia s-au prezentat în faţa anchetatorilor, însoţiţi de avocatul lor.

Citeşte şi: Jador şi Mario Fresh, reaudiaţi după ce au fost bătuţi în parcarea clubului din Mamaia

Mario Fresh, Jador și cameramanul lor, un puști de 16 ani, au fost agresaţi, duminică dimineaţă, de șase bărbați, chiar sub privirile Alexiei, fiica Andreei Esca, în parcarea unui club de pe Litoral. La un moment dat, unul dintre agresori a strigat să se aducă săbiile, să-i taie! Mario Fresh a ieșit „șifonat” rău. Se pare că ar avea maxilarul rupt și o contuzie puternică la spate. Bătaia s-a oprit abia când Alexia Eram a început să țipe, scrie Cancan.

Lino Golden s-a retras la hotel la ora 6, iar după o oră, Mario Fresh, Alexia, Jador, cameramanul și celălalt cuplul au părăsit clubul. În parcare, şase bărbaţi au tăbărât pe ei și i-au băut crunt, Alexia Eram fiind sigura care a scăpat neatinsă.

Citeşte şi: Noi detalii despre scandalul de la Mamaia, când Jador şi Mario Fresh au fost bătuţi: „S-a ascuns în şanţ. Avea iarbă în păr şi gură!'”