Noi detalii despre scandalul de la Mamaia, când Jador şi Mario Fresh au fost bătuţi: „S-a ascuns în şanţ. Avea iarbă în păr şi gură!'”

Două dintre apropiatele lui Jador au facut mărturii revoltătoare la adresa lui. Se pare că totul ar fi început din momentul în care manelistul ar fi refuzat mai multe fete să facă fotografii cu ele.

RomaniaTV.net
17 iun. 2020, 18:53
Noi detalii despre scandalul de la Mamaia, când Jador şi Mario Fresh au fost bătuţi: „S-a ascuns în şanţ. Avea iarbă în păr şi gură!'”

Fetele au cerut să facă o poză și Jador ar fi răspuns că nu face poză. El refuză să facă poze. A fost o fază în care un om l-a invitat să cânte la nunta lui și i-a zis ‘Ai tu bani de mine? Doar când îți vinzi un rinichi’. Jador a fost foarte arogant probabil și din cauza anturajului”, au spus Reea și Tina pe vlog.

Citeşte şi: INCREDIBIL. Jador a provocat scandalul din parcarea clubului din Constanţa. Ce a făcut celebrul cântăreţ

La finalul petrecerii, un individ s-ar fi ținut după manelist și grupul lui la ieșirea din club, însă acesta, de frică ar fi început să fugă și să se ascundă în boscheți. Mai mult decât atât, în momentul în care a ajuns la audieri, Jador avea ciulini pe hainele lui.

Jador alerga și țipa să-l lase în pace. Georgiana s-a speriat foarte rău și de frică s-a ascuns într-un șanț. Ea când s-a dus la secția de poliție să dea declarații avea iarbă și în păr și în gură, peste tot. Jador era plin de ciulini că și el s-a ascuns”, au mai spus vloggerițele, potrivit wowbiz.ro.

Jador, Mario Fresh şi Lino Golden, bătuţi la Mamaia

Mario Fresh și Jador, alături de cameramanul lor, un adolescent de doar 16 ani, dar și de un cuplu de prieteni, au luat bătaie când au ieșit din club, în jurul orei 7 dimineața. Mario Fresh era cu iubita lui, Alexia Eram, fiica Andreei Esca, Lino Golden, Jador, cameramanul și un cuplu. Grupul de petrecăreţi a mers în mai multe cluburi, iar în ultimul au avut „cap de linie”.

Lino Golden s-a retras la hotel la ora 6, iar după o oră, Mario Fresh, Alexia, Jador, cameramanul și celălalt cuplul au părăsit clubul. În parcare, şase bărbaţi au tăbărât pe ei și i-au băut crunt, Alexia Eram fiind sigura care a scăpat neatinsă!

La un moment dat, unul dintre agresori a strigat să se aducă săbiile, să-i taie! Mario Fresh a ieșit „șifonat” rău. Se pare că ar avea maxilarul rupt și o contuzie puternică la spate. Bătaia s-a oprit abia când Alexia Eram a început să țipe, scrie Cancan.

Se pare că scandalul ar fi început de la un refuz al lui Jador, care a refuzat să se fotografieze în club cu câteva fane.

Citeşte şi: Alexia Eram, detalii intime despre relaţia cu Mario Fresh. Andreea Esca a făcut-o să spună tot!

Cine este Jador, manelistul din casa Puterea Dragostei

Cântărețul Jador, pe numele său real Remus Ionuț Dumitrache, a devenit celebru de când a participat la show-ul de la Kanal D, Puterea Dragostei. Între timp, și-a făcut un nume în lumea muzicală, astfel devenind prieten cu copiii de suflet ai lui Alex Velea, Mario Fresh și Lino Golden.

Jador și-a făcut un nume în lumea manelelor reușind să surclaseze nume ca Dani Mocanu și Florin Salam, pe Youtube. Astfel, fostul concurent de la Puterea Dragostei a reușit să înceapă să trăiască din muzică, foarte bine de altfel. Jador ar câștiga în jur de 50000 de euro din cântat.

Cel mai nou hit lansat de Jador împreună cu Lino Golden se numește „Dau moda”. Videoclipul postat pe Youtube a strâns nu mai puțin de 21 de milioane de vizualizări, clasându-se pe locul 1. Jador a intrat în casa „Puterea dragostei” de la Kanal D, unde s-a prezentat drept lăutar. Jador are 24 de ani și s-a născut în Bacău. Jador a absolvit în 2017 Facultatea de Relații Internaționale.