Mario Iorgulescu, hotărât să renunțe la burlăcie pentru Bianca Marina: „M-am săturat să mă distrez, să îmi bat joc. Îmi doresc un copil cu ea”

Mario Iorgulescu a confirmat relația cu Bianca Marina. Fiul lui Gino Iorgulescu își dorește ca povestea lor de dragoste să treacă la următorul nivel și chiar să aibă un copil împreună.

29 nov. 2022, 08:47
Mario Iorgulescu, hotărât să renunțe la burlăcie pentru Bianca Marina: „M-am săturat să mă distrez, să îmi bat joc. Îmi doresc un copil cu ea”

Mario Iorgulescu și Bianca Marina au decis au mai fost împreună și în trecut, iar acum, după un simplu mesaj, cei doi s-au apropiat din nou și au decis să-și mai dea o șansă.

Lucrurile au evoluat frumos și au ajuns să fie din nou împreună, de această dată mai maturi și cu planuri mult mai serioase.

Tragicul accident în care a fost implicat i-a dat viața peste cap lui Mario Iorgulescu. A dispărut complet din lumina reflectoarelor, și-a șters conturile de pe rețelele sociale ca să fie lăsat în pace, însă a venit momentul să-și ia din nou viața în piept.

Fiul lui Gino Iorgulescu a decis să lasă singurătatea în urmă. Și-a făcut din nou cont de Instagram și a găsit-o pe Bianca Marina, cu care a reluat legătura în acest fel. După ce au stat de vorbă și și-au povestit viețile din ultimii ani, Mario și Bianca au revenit la sentimentele pe care și le purtau cândva. Pe Mario Iorgulescu nu l-a speriat niciun moment faptul că Bianca este mamă și trebuie să aibă grijă de fiica pe care o are împreună cu Steliano Filip, ci din contră, a decis să-i fie alături și să o ajute și cu creșterea copilului.

Mario Iorgulescu nu se mai gândește la distracție, își dorește o familie cu Bianca

”Sunt dispus să am grijă şi de ea şi de copilul pe care îl are cu Steliano. Îmi doresc foarte mult să fac un copil cu Bianca! Am ajuns la o vârstă în care m-am săturat să petrec, să mă distrez şi să îmi bat joc, să umblu din floare în floare, pentru că asta am făcut toată viaţa şi nu mai este cazul”, a declarat Mario, la Antena Stars.

Citește și Cine e Bianca Marina, noua iubită a lui Mario Iorgulescu. Au mai fost împreună și în trecut, înainte ca tânăra să se căsătorească cu Steliano Filip

Ba mai mult, după ce lucrurile se vor așeza între ei, sunt hotărâți deja să devină și părinți. Mario Iorgulescu nu se mai gândește la distracție și petreceri, vrea să se așeze la casa lui și să aibă o familie cu aleasa lui.

”Îmi doresc o familie! Le-am făcut pe toate, le-am experimentat pe toate, nu mai am ce să fac! Absolut nimic! Eu d-aia o iubesc şi o respect, o apreciez foarte mult pentru că ştie cum să mă gestioneze, ştie să pună problema, ştie când să mă lase în pace, ştie când să mă ia frumos”, a mai declarat acesta, pentru sursa citată.

Bianca Marina este fosta soție a lui Steliano Filip, alături de care are și o fetiță. De ce au divorțat

Bianca Marina este fosta soție a lui Steliano Filip. Au avut o căsnicie de patru ani, o relație de șapte ani, au făcut și un copil, dar timpul i-a convins că nu sunt făcuți unul pentru celălalt. Așa că au decis să divorțeze.

Au pus capăt relației în februarie 2021, iar la vremea respectivă Bianca spunea că nu era deloc fericită, acesta fiind și motivul despărțirii.

”Nu am fost de la început foarte bine. Adică, după șapte ani de relație, să te desparți de un om nu e chiar ușor. Ai remușcări, te mai gândești, dar, în ultima perioadă, am ajuns să zic că am liniște sufletească. Sunt liniștită și fericită. În momentul de față, mai mult decât ce am nu îmi doresc, poate doar să mă dezvolt eu în carieră. În ultimii doi ani, am mai luat și decizii proaste, dar să zic că din astea am învățat”, spunea ea la vremea respectivă.

Citește și Mario Iorgulescu, mesaj halucinant după procesul de omor: „Mi-am luat 3 ani pentru ceva ce nu am făcut”