Mario Iorgulescu, în stare mai gravă decât au anunţat medicii. Ce se întâmplă în acest moment cu fiul şefului LPF

Mario Iorgulescu trece prin momente grele după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a provocat un accident grav de circulație, în urma căruia un tânăr de 24 de ani a murit.

12 sept. 2019, 09:04
Mario Iorgulescu, în stare mai gravă decât au anunţat medicii. Ce se întâmplă în acest moment cu fiul şefului LPF

Mario Iorgulescu este internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Elias. Conform unor informații neoficiale, fiul şefului LPF a suferit intervenții chirurgicale la nivelul intestinului din cauza unor hemoragii interne grave. Mai multe organe au fost afectate din cauza fracturilor costale. De asemenea, tânărul are răni la nivelul membrelor.

Mario Iorgulescu era BEAT şi DROGAT în momentul accidentului: ALCOOLEMIE IMENSĂ şi pozitiv la COCAINĂ

În urmă cu două zile, medicii de la Elias au dat publicității un diagnostic în care sunt cuprinse o parte dintre leziunile suferite de acesta:

„Bilanţul lezional de la prezentare a stabilit necesitatea intervenţiei chirurgicale imediate, pentru următoarele diagnostice:

Hemoperitoneu masiv prin ruptură de mezosigmoid şi mezenter distal cu ischemie secundară de sigmoid şi ileon distal 2. Contuzie pulmonară bilaterală severă 3. Fracturi costale bilaterale.

Intraoperator s-au practicat manevre de hemostază chirurgicală şi rezecţiile intestinale dictate de leziunile descrise anterior.

Leziunile post traumatice extra abdominale, care nu beneficiază de tratament chirurgical au rămas sa fie urmărite şi tratate conservator.

Întregul complex lezionar continuă să prezinte un potenţial evolutiv foarte grav, inclusiv cu risc vital”, se arată în comunicatul medicilor de la Elias.

Gino Iorgulescu a luat legătura cu familia VICTIMEI. Ce le-a promis după ce fiul lor A MURIT în ACCIDENT

Medicii au rămas rezervați în legătură cu evoluția stării lui Mario Iorgulescu, dar mizează pe capacitatea acestuia de recuperare, ținând cont de vârstă.


loading...
Partenerii noștri