Familia lui Mario Iorgulescu tocmai a primit vestea de la Spitalul Elias. Gino Iorgulescu a izbucnit imediat în lacrimi

Mario Iorgulescu, fiul şefului LPF Gino Iorgulescu, se află în stare gravă la Spitalul Elias din București, din 8 septembrie, după ce a provocat un accident rutier grav, în urma căruia Dany Vicol, un bărbat de 24 de ani, a murit.

19 sept. 2019, 12:37
Familia lui Mario Iorgulescu tocmai a primit vestea de la Spitalul Elias. Gino Iorgulescu a izbucnit imediat în lacrimi

Mario Iorgulescu se zbate încă între viață și moarte pe un pat al Spitalului Elias, în vreme ce Dany Vicol, victima sa, a fost înmormânat pe 12 septembrie.

Mario Iorgulescu era RECIDIVIST. Fiul şefului LPF a mai distrus două MAŞINI DE LUX

Medicii sub a căror îngrijire se află fiul şefului LPF, Gino Iorgulescu, au anunţat în ultimele zile că starea tânărului este în continuare gravă, iar șansele de supraviețuire sunt minime. Lui Mario Iorgulescu îi cedaseră organele, astfel că doctorii au decis să îl treacă pe dializă.

CÂŢI BANI vrea familia lui Dany Vicol de la Gino Iorgulescu. Suma este URIAŞĂ

Cu toate acestea, cele mai recente informații despre situația lui Mario Iorgulescu sunt optimiste. Medicii de la Spitalul Elias au rămas uluiți de puterea tânărului de a-și reveni. Conform ProSport, Mario Iorgulescu a început să reacționeze la medicamente şi, mai mult, ar fi mișcat mâna, lucru care înseamnă că organismul lui se luptă să reziste.

BOMBĂ în cazul accidentului provocat de MARIO IORGULESCU. Ce se întâmplă cu DOSARUL

Este prima veste pentru Gino Iorgulescu, care a trăit un șoc imens în ziua accidentului, încât nici nu s-a apropiat de mașina fiului său la locul accidentului.