Mărioara Man Gheorghe a vorbit despre chinurile prin care a trecut din cauza soacrei. Nici la nuntă nu a vrut să fie prezentă

Mărioara Man Gheorghe va deveni soacră mare pentru fiul ei, Costin Gheorghe, și spune că nu vrea să facă ceea ce a făcut soacra ei cu ea.

19 ian. 2023, 12:12
Mărioara Man Gheorghe a vorbit despre chinurile prin care a trecut din cauza soacrei. Nici la nuntă nu a vrut să fie prezentă

Mărioara Man Gheorghe, mama cântăreței Elena Gheorghe, este interpetă de muzică populară, dar și preoteasă. De 38 de ani este căsătorită cu preotul Gheorghe Gheorghe din localitatea Clinceni, acolo unde locuiesc cu toată familia.

La începutul căsniciei cu preotul machedon, lucrurile nu au fost deloc ușoare pentru artistă. Femeia își amintește că era să rateze relația cu soțul ei pentru că nu era machedoană, iar soacra nu a vrut să accepte așa ceva.

Așadar, cei doi s-au căsătorit civil pe ascuns, iar socrii mari nu au vrut nici să meargă la ceremonia religioasă. Dada, soacra Mărioarei, i-a făcut zilele de coșmar acesteia până să o accepte.

Citește și: Deși are 53 de ani, Stana Izbașa arată ca la 20. Artista pare că nu a îmbătrânit deloc, iar fanii sunt uimiți de look-ul ei

„Pe mine Dada, mama soțului meu machedoancă, cea care a plecat la Cer, nu m-a vrut pentru că eu nu sunt machedoancă. Ea își dorea o noră machedoancă, dar nu a fost să fie. Am avut mult de tras cu ea, Dumnezeu s-o ierte!”, a declarat Mărioara Man Gheorghe, pentru click.ro.

Mărioara nu vrea să facă aceeași greșeală și se poartă cu nurorile ei cât de bine se poate. Prima soție a fiului ei, Costin, nu era machedoancă, dar acest lucru nu a fost o problemă pentru ea.

„Eu ca soacră sunt foarte bună, sunt pâinea lui Dumnezeu. Mă împac bine cu fetele și cu Maria, care este dulce, este frumoasă și e machedoancă. Prima noră nu a fost, dar eu și pentru cealaltă am considerente în suflet, țin la ea, în suflet e mama nepoatei mele.

Vorbeam cu soțul meu că dacă Dada mai trăia, adică soacră-mea, ea era cea mai fericită acum dacă o cunoștea pe Maria. Se vede că ea de acolo din cer tot lucrează, că ea și-a dorit mereu o noră machedoancă și nu a avut parte de ea”, a mai spus Mărioara.

Citește și: Georgiana Lobonț se distrează cu soțul în Maldive, deși acesta a anunțat că divorțează de ea

Trecută de 60 de ani, artista se menține în formă, merge la concerte și are grijă de nepoți.

„Eu mă simt de vreo 35 de ani așa, în câmpul muncii. Sunt fericită, îmi place să mă distrez, îmi place să distrez oamenii. Eu sunt activă, merg la concerte, dorm câte trei ore pe noapte. Eu le fac pe toate. Îmi place sa fiu acolo unde mi-e locul și acolo unde simt că mi-e bine și mie dar și celorlați.

Am cinci nepoți, dacă vrea Dumnezeu să mai vină unul nu mă supăr. Viața mea sunt copiii ăștia”, a adăugat aceasta.