Mărioara Zăvoranu are nevoie urgentă de transplant de rinichi. Cine este persoana care vrea s-o ajute

Impresionat de momentele grele prin care trece Oana Zăvoranu din cauza stării de sănătate a mamei sale, un bărbat s-a oferit să o ajute. Gestul pe care vrea să-l facă pentru vedeta TV vine la scurt timp după ce a apărut informaţia că mama Oanei are nevoie urgentă de transplant de rinichi.

29 ian. 2015, 15:52
Mărioara Zăvoranu are nevoie urgentă de transplant de rinichi. Cine este persoana care vrea s-o ajute

Nicu Cuzub are 29 de ani şi este din Oneşti. Povestea lui de viaţă este identică cu a mii de micuţi crescuţi la casa de copii. Bătut şi înfometat, Nicu a ales să fugă pe străzi la 7 ani, iar până la 14 ani  a dormit prin gări. A reuşit să se angajeze, iar unei femei i s-a făcut milă de el. I-a oferit căldura de care avea atâta nevoie. Acum spune că are o viaţă normală şi vrea să o ajute pe Oana Zăvoranu să nu mai treacă prin astfel de momente.

M-a impresionat foarte mult. Îmi place de Oana Zăvoranu şi de mama ei. S-au luptat ca două leoaice una pentru cealaltă. D-aia vreau să le ajut. Să nu rămână Oana singură. Eu ştiu cum e să fii singur. Nu vreau niciun ban. Este vorba de viaţa unui om. Aş vrea totuşi să o cunosc pe Oana şi poate să fac o poză cu ea. Asta daca se poate. Dacă nu, nu contează. Vreau să îi donez un rinichi„, a declarat Nicu.

CITEŞTE ŞI: Diagnostic dur al medicilor pentru Marioara Zăvoranu: Fără transplant, va muri în doi ani