Marisa Paloma este însărcinată. Câştigătoarea „Bravo, ai stil!” a arătat tuturor burtica de gravidă

Marisa Paloma este însărcinată. Câştigătoarea "Bravo, ai stil!" a făcut o postare pe reţelele de socializare, unde a împărtăşit fanilor vestea cea mare. Pe lângă mesajul emoţionant, bruneta a arătat şi burtica de gravidă, sugerând că sarcina este destul de avansată.

06 aug. 2021, 09:54
Marisa Paloma este însărcinată. Câştigătoarea „Bravo, ai stil!” a arătat tuturor burtica de gravidă
Marisa Paloma este însărcinată

Marisa Paloma este însărcinată. Câștigătoarea Bravo, ai stil! a declarat de nenumărate ori că își dorește să devină mamă, iar acum visul i s-a împlinit. Atât ea, cât și logodnicul ei, Liviu Stanciu, se simt pregătiți să devină părinți și sunt nerăbdători să facă cunoştinţă cu noul membru al familiei. Momentan, nu a dezvăluit sexul copilului.

Citeşte şi: Cătălin Botezatu pleacă de la emisiunea Bravo ai Stil. Primele declarații ale designerului – EXCLUSIV

Marisa Paloma este însărcinată

Am plâns mult. Este pentru prima dată când pățesc asta. Să nu pot să văd un video de câteva minute până la capăt. Este pur și simplu o emoție puternică pe care nu o pot controla. Nu știu ce să vă scriu. Am lacrimi in ochi și cu greu îmi găsesc cuvintele. Am trecut prin atât de multe împreună!!!

Viața ne-a testat in atâtea feluri. Și cu toate astea, a venit momentul la care visam și pe care mi-l doream de câțiva ani buni. Viața nu e simplă, dar poate fi cea mai frumoasă dacă știți cum să luptați cu ea si dacă vă urmați instinctul!

În toți acești ani s-au schimbat atât de multe lucruri in viața noastră!!! Și toate datorită lui @liviu_stanciu ,omul care mi-a fost alături pe tot parcursul meu și care a contribuit semnificativ la toată evoluția mea de până acum. Care a știut încotro să mă îndrume și care când am ajuns la capăt, l-a mutat puțin mai incolo.

Am apusul și marea în față, pe cel mai drag și iubit om de pe planetă lângă mine, și pe cel/cea care va întregi în curand această familie. Cuvintele sunt de prisos. Sunt mult prea multe de spus și mult prea multe emoții. Las filmarea să spună ceea ce eu nu pot să descriu in cuvinte. MOMMY TO BE!!!!!!!!!!!! WELCOME TO THE FAMILY, DEAR ONE!„, a scris Marisa pe pagina sa de Instagram.

https://www.instagram.com/p/CSM3msCId09/