Marius Elisei rupe tăcerea! Primele declaraţii despre despărţirea de Oana Roman

Marius Elisei rupe tăcerea și spune ce se întâmplă în relația cu Oana Roman, după ce aceasta a recunoscut că au probleme.

01 iul. 2022, 16:56
Marius Elisei rupe tăcerea! Primele declaraţii despre despărţirea de Oana Roman
Marius Elsiei şi Oana Roman au divorţat

Marius Elisei a postat în urmă cu câteva zile un mesaj cu subînțeles. „În sfârșit am aflat de ce se fac anumite asocieri… nu zic mai multe… dar e bine că am aflat acum. Să fim sănătoși și să mulțumim în permanență”, a scris acesta pe Instagram.

Marius Elisei rupe tăcerea după ce Oana Roman a declarat că relaţia lor scârţie: „Voiam să se afle”
Marius Elisei a explicat însă că a fost vorba despre o simplă postare și că nu are avea o legătură cu viața de cuplu.

„Dacă voiam să se afle, spuneam exact, am spus în mare. Nu este ceva concret. A spus o chestie. Așa mi-a venit să o spun. Nu este strict adresată către o persoană sau despre anumite întâmplări. Nu, nu are nicio treabă cu Oana. Este doar o constatare de-a mea. Nu este nimic concret.

Oana Roman, de la bal la spital! Întoarsă de la petrecere, Oana Roman a fost ţintuită la pat de dureri cumplite: „Abia mă mişc şi mă doare groaznic”
Nu este ceva care să atingă altceva. Este o simplă postare. Da, da, perfect (n.r. – merge relația cu Oana Roman). Bine, muncim. Peste tot, unde găsim, loc și timp.

În principiu, este muncă. Momentan, nu știu concret (n.r. – vacanță)”, a declarat Marius Elisei, la Prima TV. 

Marius Elisei spune că preferă să nu vorbească despre situația actuală dintre el și Oana Roman. Mai mult decât atât, bărbatul a precizat că, în momentul de față, doar fiica pe care cei doi o au împreună este cea mai importantă.

„Sunt foarte discret când vine vorba de viața mea personală și prefer să fiu criticat decât să spun adevărul. Nu vreau să vorbesc despre acest subiect și nu ma interesează ce declarații face Oana.  Pentru mine, în acest moment, cea mai importantă este fiica mea, Isabela.

Dacă vreodată se va întâmpla ceva, o las pe Oana să vorbească. Eu prefer să-mi văd de treaba mea’, a declarat Marius Elisei pentru Spectacola.