Marius Budăi o atacă pe Raluca Turcan, după ce aceasta a cerut accelerarea legii consumatorului vulnerabil: „Asta e culmea tupeului!”

Deputatul PSD Marius Budăi a afirmat că este culmea tupeului ca ministrul Muncii Raluca Turcan să ceară preşedintelui PNL Ludovic Orban urgentarea adoptării legi consumatorului vulnerabil, după ce de două luni încoace social-democraţii solicită urgentarea procedurii parlamentare pe acest proiect de act normativ.

25 aug. 2021, 19:14
Marius Budăi o atacă pe Raluca Turcan, după ce aceasta a cerut accelerarea legii consumatorului vulnerabil: „Asta e culmea tupeului!”

Budăi spune că PSD cere de două luni sesiune parlamentară extraordinară pentru aprobarea legii, iar PNL nu doar că nu a făcut nimic în acest sens, dar chiar a făcut tot posibilul pentru a bloca legea.

„Asta e culmea tupeului! PSD cere sesiune parlamentară extraordinară de două luni pentru legea consumatorului vulnerabil, prost gândită de PNL-USR-PLUS-UDMR! După ce au votat împotriva întrării în vigoare, a legii, de la 01 septembrie 2021, la Senat, după ce au dat punct de vedere negativ, de la Guvern, la amendamentul PSD care prevedea acest lucru, azi ministrul Muncii, de parcă nu ar fi tot din „COALIŢIA AUSTERITĂŢII”, îi cere şefului său de partid, Orban, să urgenteze legea!

Marius Budăi: „Propunerea lor e să intre în vigoare în ianuarie, dar cu octombrie, noiembrie, decembrie, cum rămâne?”

Ăsta da tupeu! După toate aceste minciuni, propunerea lor este ca intrarea în vigoare, a legii, să fie 01 ianuarie 2022. Dar cu lunile Octombrie, Noiembrie şi Decembrie din anul 2021 cum rămâne, domnilor guvernanţi nepăsători?”, a scris Marius Budăi, miercuri pe Facebook.

Anterior, PSD a cerut Guvernului să prevadă la rectificarea bugetară resursele necesare astfel încât consumatorii vulnerabili să beneficieze de sprijin de la 1 octombrie. „1 octombrie trebuie să fie termenul de aplicare a legii consumatorului vulnerabil, nu 1 ianuarie 2022”, mai transmis social-democraţii.

Ministrul Muncii Raluca Turcan a cerut Parlamentului accelerarea procedurilor pentru adoptarea proiectelor de lege privind consumatorul vulnerabil din sistemul energetic, respectiv măsurile pentru continuarea activităţii de către persoanele care îndeplinesc condiţiile de pensionare.

Citeşte şi: Dan Barna o apără pe Clotilde Armand în contextul semnăturilor adunate de PSD pentru demitere ei: „Gabriela Firea nici nu stă în București, dar e prima la semnături. Ponta s-a grăbit şi el, deşi stă în alt sector. PSD vrea înapoi la butoane”