Marius Constantin se iubeşte cu o celebră artistă mai tânără cu 15 ani. Este supranumită „Perla Banatului” GALERIE FOTO

Marius Constantin a avut un sezon prost cu FC Argeș, la capătul căruia echipa din Piteşti a retrogradat în Liga 2, dar pe plan personal are motive de satisfacție. Fotbalistul este într-o relaţie cu Miruna Lazea, una dintre cele mai în vogă cântăreţe din Banat.

05 iun. 2023, 21:05

Marius Constantin se iubeşte cu o celebră artistă mai tânără cu 15 ani. După divorţul de Kinga, cea care era cu 10 ani mai mare decât fotbalistul de la FC Argeş, Marius Constantin şi-a găsit, până la urmă, liniştea sentimentală în braţele Mirunei Lazea (23 de ani), o cântăreață supranumită „Perla Banatului”. „Aveam nevoie de cineva care să mă apere”, a scris artista la una dintre fotografiile în careapare alături de Marius Constantin.

Citeşte şi: Cosmin Olăroiu, declaraţii controversate de la arabi. „Lasă-mă cu UE, că înnebunesc! Fac alergie! Ce ne dă nouă?” VIDEO

Miruna Lazea a lansat recent, alături de Simina Stanciu, melodia „Fotbalist de meserie”,iar videoclipul a fost filmat chiar la baza de pregătire a celor de la FC Argeș. Miruna Lazea este supranumită „Perla Banatului” şi este de o frumuseţe ieşită din comun. Miruna Lazea cântă la nunţile românilor şi este una dintre cele mai apreciate cântăreţe pe aceasă nişă.

Citeşte şi: Dănuţ Lupu, condamnat la 7 luni şi 10 zile de închisoare cu executare. Detalii-bombă din dosar

Marius Constantin a jucat ultimul meci pe 20 martie 2023, într-un eșec suferit de FC Argeș pe terenul lui U Cluj. În sezonul recent încheiat a bifat 23 de apariții pentru gruparea piteșteană. De-a lungul carierei, fundașul central a mai evoluat pentru FC Brașov, Rapid, FC Vaslui, ASA Târgu Mureș, JS Sunin, Viitorul, Gaz Metan și CS Universitatea Craiova.