Marius Elisei a dat cărțile pe față. Cum a cunoscut-o fostul soț al Oanei Roman pe actuala iubită. „Eu o serveam pe ea, era clientă”

Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman, a făcut dezvăluiri despre noua lui iubită. Bărbatul a spus că o cunoștea încă de acum vreo 20 de ani.

28 sept. 2023, 18:07
Marius Elisei a dat cărțile pe față. Cum a cunoscut-o fostul soț al Oanei Roman pe actuala iubită. „Eu o serveam pe ea, era clientă”

Marius Elisei a reușit să treacă peste despărțirea de Oana Roman mai repede decât ar fi crezut oricine. A plecat din căminul conjugal și la scurt timp și-a găsit o nouă parteneră, despre care a spus ulterior că o știa de 20 de ani. S-ar fi cunoscut la magazinul deținut de sora acestuia.

Citește și Simona Trașcă, despre șocul cauzat de infidelitatea iubitului: „Cea mai mare dezamăgire a mea”. Vedeta nu poate accepta trădarea

Marius Elisei, despre cum a cunoscut-o pe actuala iubită

„Pe 4 septembrie, ne-am văzut prima oară la un eveniment. Prima oară ne-am văzut în 2003, ea trecând pe unde lucram, doar ne priveam. Nu ne vorbeam, nu ne salutam, nu nimic. Lucram la primul meu job, la un magazin la sora mea. Eu o serveam pe ea, era clientă. După 20 de ani ne-am văzut la o petrecere, ne-am salutat, am făcut cunoștință și am ieșit la întâlnire. O știu de mică. Sunt atât de fericit și de liniștit încat nu mă mai interesează nimic. Sunt foarte fericit și o voi respecta. Dumnezeu m-a răsplătit pentru tot. Cred ca în 10 ani, de când m-am întors, m-am tot întors”, a mai spus fostul soț al Oanei Roman.

Marius Elisei a postat în spațiul public o fotografie în care se văd mâinile fetiței sale, Isabela, și ale iubitei lui. Toată lumea s-a întrebat oare cum se înțeleg cele două, iar Marius a spus că se înțeleg perfect.  „Pe 24, chiar de ziua mea. Am avut o zi de naștere cu multe întâmplări plăcute. A fost zi care a trecut rapid. Toți trei ne-am simțit atât de bine. Va veni momentul când o să ne afișăm”, a spus fostul soț al Oanei Roman.

Citește și Mario Fresh și fiica lui Dragoș Bucur, cel mai nou cuplu! Artistul i-a dat inelul în faţa tatălui