Simona Trașcă, despre șocul cauzat de infidelitatea iubitului: „Cea mai mare dezamăgire a mea”. Vedeta nu poate accepta trădarea

Simona Trașcă a vorbit cu sinceritate despre șocul suferit în urma infidelității celui cu care ar fi trebuit să pășească spre altar. Vedeta a vorbit despre felul în care a aflat că bărbatul iubit o înșela, dar și despre cum s-a simțit față de această situație delicată. Acum, fosta asistentă nu își mai caută sufletul pereche.

28 sept. 2023, 17:24
Simona Trașcă, despre șocul cauzat de infidelitatea iubitului: „Cea mai mare dezamăgire a mea”. Vedeta nu poate accepta trădarea
Simona Trașcă, despre șocul cauzat de infidelitatea iubitului: „Cea mai mare dezamăgire a mea”. Vedeta nu poate accepta trădarea

Simona Trașcă a trecut printr-o decepție care și-a pus amprenta asupra ei. Fosta asistentă tv a recunoscut că nu a trecut deloc ușor peste infidelitatea celui care ar fi trebuit să o facă soție, însă a făcut față suferinței și a mers mai departe. În prezent, aceasta are criterii foarte bine stabilite în ceea ce privește următorul bărbat care va intra în viața ei.

Citește și: Simona Trașcă face „casting” pentru un nou iubit! Ce pretenții are vedeta de la un bărbat: „Nu aș accepta. Niciodată!”

Simona Trașcă, mărturisiri din timpul suferinței

Una dintre cele mai longevive și cunoscute asistente de televiziune, care a devenit celebră după ce s-a integrat în lumea mondenă de la noi, Simona Trașcă a decis că vrea să se pună la casa ei. După o relație de peste 4 ani, inelul de logodnă pe deget și promisiunea unei vieți petrecute împreună, Simona a aflat că partenerul o înșală. Blondina a povestit episodul din viața ei care i-a produs cea mai mare dezamăgire în dragoste. Fix când totul în viața ei părea că merge ca pe roate, a primit o poză cu iubitul său și o altă femeie. Șocul a fost unul imens.

„Am avut patru ani și jumătate de relație, eram bine, aveam inelul de logodnă pe deget, iar într-o dimineață, am primit un mesaj pe un cont de socializare. Acesta conținea o poză cu iubitul meu și o domnișoară. Tot ce țin minte este că am leșinat, mi s-au înmuiat picioarele și am căzut. Noroc că eram la mine în cameră lângă pat, acolo am căzut. Nu pot trece peste trădare! Dacă ești bărbat și vrei să fie o chestie fizică, pentru că am înțeles că bărbații sunt construiți altfel, măcar să nu simt, să nu aflu, dacă am aflat și sufăr, nu mai are rost să continui. În acel moment am renunțat și am suferit enorm. A fost cea mai mare dezamăgire a mea”, a spus blondina pentru Spynews.ro.

Timpul a trecut iar rănile s-au vindecat, spre liniștea Simonei Trașcă, care își dorește acum un bărbat care să o înțeleagă și să îi ofere afecțiune. Chiar mai are, uneori, resentimente, mai ales atunci când vede cupluri fericite în public.

„Da, într-adevăr am avut o perioadă foarte lungă în care nu am vrut să cunosc pe nimeni, nu am vrut să mai dau o șansă nimănui, am vrut să stau singură, am avut nevoie să mă vindec. Am trecut prin foarte multe dezamăgiri, decepții, în relațiile pe care le-am avut și am avut nevoie de timp pentru vindecare. Acum, am început să simt nevoia de cineva, să mă țină în brațe, simt nevoia de afecțiune. Când văd îndrăgostiți pe stradă îmi dau lacrimile. Am început să simt iar nevoia de aceste lucruri”, a mai declarat Simona Trașcă pentru aceeași sursă.

Citește și: Simona Trașcă este bântuită de fostul soț! Vedeta are vise cutremurătoare despre acesta „Vrea să mă ia după el”