Marius Elisei, acuzații serioase la adresa Oanei Roman, femeia lângă care a stat zece ani. ”Eu eram sacul ei de box. Nici nu pot să reproduc cum mă jignea. Mi-a ascuns sarcina patru luni!”

Este deja cunoscut faptul că Oana Roman și Marius Elisei au ales să meargă pe drumuri separate. Cei doi și-au spus punctul de vedere atunci când au fost întrebați de ce s-au despărțit, însă acum, Marius Elisei vine cu acuzații grave la adresa femeii lângă care a stat timp de zece ani.

10 ian. 2024, 12:30
Marius Elisei, acuzații serioase la adresa Oanei Roman, femeia lângă care a stat zece ani. ”Eu eram sacul ei de box. Nici nu pot să reproduc cum mă jignea. Mi-a ascuns sarcina patru luni!”

Marius Elisei a făcut confesiuni surprinzătoare despre căsnicia pe care a avut-o timp de 10 ani cu Oana Roman. Recunoaște că a avut probleme cu alcoolul, dar și că certurile cu fosta soție erau la ordinea zilei.

Citește și Oana Roman, adevărul despre separarea de Marius Elisei. Cum a plănuit vedeta despărțirea pas cu pas: „Eu am știut de mult că nu mai merită și, totuși, am mai încercat”

După ce Oana Roman a spus că „ultimii ani au fost un iad” și a făcut dezvăluiri neașteptate despre mariajul cu tatăl fiicei sale, Marius Elisei a fost invitat în emisiunea „Xtra Night Show” pentru a-și spune și el partea de adevăr.

Chiar și Dan Capatos, moderatorul emisiunii de la Antena Stars, a părut surprins la auzul declarațiilor invitatului său.

Că sunt adevărate sau nu, nu se știe, însă pe conturile sociale ale lui Elisei, majoritatea internauților îi spun cuvinte grele, printre care și ”mincinos”.

„Eu eram sacul ei de box, că eram eu de vină sau că nu eram eu de vină. O enerva altcineva din exterior și cineva trebuia să încaseze. 6 zile din 7 noi ne certam. Pentru că îmi doream foarte mult familia asta, eu am răbdat și am tăcut. Am mai răbufnit și eu, dar nu constant. Nu puteam să comunicăm. ”Nenorocitule”… nici nu pot să reproduc cum mă jignea. Ea nu mai ținea cont unde este și cine se află acolo”, a mărturisit Marius Elisei.

Fostul soț al Oanei Roman a mărturisit că a iubit-o enorm pe Oana, chiar dacă uneori comportamentul ei a fost foarte acid.

Marius Elisei susține că vedeta i-a ascuns când a rămas însărcinată.

„Mi-a ascuns sarcina patru luni. Copilul a apărut foarte repede. Noi ne-am cunoscut în februarie, iar în iunie a rămas gravidă. Când avea patru luni de sarcină atunci mi-a zis. Eu stăteam la ea. Mi-a spus că nu era sigură. Și-a făcut un test într-o seară și mi-a arătat. Eu eram bucuros”, a spus Elisei.

„M-a închis afară, cu cheia”

„De când ne-am cunoscut și mi-a spus, noi am avut niște clinci-uri, m-a jignit după primele zile. Tot în astea patru luni de zile m-a închis afară, cu cheia. Veneam spre casă și s-a închis în casă. Mai știu eu de ce?”,

a declarat Marius Elisei la Xtra Night Show.

Fostul soț al Oanei Roman a mai spus, de altfel, că la una dintre certurile lor a asistat chiar și educatoarea fiicei lor.

Vedeta ar fi fost deranjată la momentul respectiv că partenerul ei nu ar fi ales drumul cel mai rapid pentru ajunge la o destinație, ci a ales să urmeze recomandările GPS-ul.

„În 10 ani noi ne-am certat în fiecare zi. Dacă o enerva cineva, cineva trebuia să încaseze. Atunci găsea mici chichițe de a prinde flacăra răzbunării. Eram într-un punct în care puteai să zici de mine orice și nu mă mai mișca nimic.

Citește și Fostul soț al Oanei Roman, desființat de internauți! Marius Elisei și-a enervat urmăritorii după ultimele fotografii postate. ”Îmi provoci silă, ai uitat de copilul tău”

Din dorința de a menține și de a merge cu familia într-un mod tradițional, am înghițit și am răbdat. Am mai răbufnit și eu uneori…I-au mai spus și alte persoane.

Dacă voiam să spun ceva, nu mai apucam să ajung la cuvântul al treilea. Spunea că eu nu o înțeleg și că nu înțeleg eu prin ce a trecut ea la Revoluție… Ce vină am eu?”, a mai spus Marius Elisei la Xtra Night Show.