Marius Elisei, bătut de Oana Roman? Dezvăluiri incredibile din intimitatea celor doi: „Am plecat acasă după acest episod de ruşine”

Marius Elisei, bătut de Oana Roman? Vica Blochina face noi dezvăluiri despre fiica lui Petre Roman, de această dată legate de relația cu fostul ei soț și tatăl fiicei sale. Blondina a declarat că a fost martoră la un episod extrem de rușinos și anume când Oana l-a lovit pe Marius Elisei.

04 dec. 2023, 12:27
Marius Elisei, bătut de Oana Roman? Dezvăluiri incredibile din intimitatea celor doi: „Am plecat acasă după acest episod de ruşine”
Marius Elisei, bătut de Oana Roman?

Marius Elisei, bătut de Oana Roman? Conflictul dintre Oana Roman și Vica Blochina a degenerat, iar cele două continuă șirul de acuzații și se amenință cu procese. Blondina continuă șirul atacurilor și face o nouă serie de acuzații la adresa fostei sale prietene. Ea spune că Marius Elisei nu ar fi avut o viață prea ușoară alături de partenera sa, era tratat ca o slugă, iar Oana nu ezita să îl lovească în văzul tuturor.

Citește și: Oana Roman a răbufnit la adresa lui Marius Elisei. Ce acuzații îi aduce vedeta: „NU mai merită titulatura de părinte”

Marius Elisei, bătut de Oana Roman?

Marius Elisei a suportat cât a suport, apoi a fugit definitiv. A găsit una bună şi aia a fost, Slavă Domnului! Şi-a dat seama că e greu cu balaurul. Jucam cărţi la ei acasă şi omul băuse două guri de vin, s-a ridicat de pe scaun Oana şi i-a dat trei palme peste cap.

Eram eu, ei doi şi încă un cuplu la masă, jucam canastă, Marius făcea grătar, omul chiar nu era beat sau ceva. Zici că era sluga ei, efectiv s-a ridicat de pe scaun şi l-a lovit! L-a înjurat, l-a făcut în toate felurile. Noi am plecat acasă după acest episod de ruşine”, a declarat Vica Blochina, potrivit Playtech.ro.

Blondina mai susține că nu doar Marius Elisei a fost victima Oanei Roman, ea s-ar comporta destul de urât cu toți oamenii din jurul ei, motiv pentru care ar fi rămas fără prieteni.

Ea a început să vorbească urât după ce am scris că ea e grasă şi îşi retuşează pozele. Eu nu am nimic de ascuns, de ce să mint? Tu ştii câte mesaje primesc de la oameni despre ea? Câţi au râs de ea… Inclusiv dintre prietenii ei.

Ea nu are prieteni adevăraţi, nu a păstrat nimeni prietenia oamenilor. Nimeni nu îi ia apărarea, ea nu ştia să păstreze oamenii aproape. Toată lumea trebuie să facă ce vrea ea, altfel nu se poate”, a mai spus Vica Blochina.