Oana Roman o dă în judecată pe Vica Blochina. Scandal mare între cele două: „Cu siguranță vei primi milioane de euro”

Oana Roman o dă în judecată pe Vica Blochina. Cele două sunt în mare scandal și pare că nu se va încheia curând, ba dimpotrivă. Totul a început când blondina a acuzat-o pe fiica lui Petre Roman că promovează în mediul online un ceai de slăbit și că își editează extrem de mult fotografiile.

28 nov. 2023, 17:03
Oana Roman o dă în judecată pe Vica Blochina. Scandal mare între cele două: „Cu siguranță vei primi milioane de euro”
Oana Roman o dă în judecată pe Vica Blochina

Oana Roman o dă în judecată pe Vica Blochina. Cea dintâi a spus întotdeauna că nu își editează pozele, iar acum aceasta a revenit cu noi dovezi, arătându-le fanilor mai multe fotografii din telefonul personal, care nu au trecut prin nicio aplicație de editare, spune ea.

Oana Roman o dă în judecată pe Vica Blochina

Treaba este foarte simplă. Toate pozele și videourile pe care eu le postez sunt la mine în telefon, nu le lucrez în laptop. În telefon, se vede clar dacă sunt trecute sau nu printr-o aplicare de editare. Și am să vă arăt asta.”, spune Oana Roman pe rețelele de socializare.

Se pare că Oana Roman este decisă să meargă până în instanță cu blondina, pe care o acuză de calomnie, minciună și hărțuire. De asemenea, aceasta este decisă și să ceară un specialist în fotografii care să fie cât se poate de obiectiv și care să analizeze dacă aceasta își editează sau nu pozele, așa cum susține Vica Blochina.

Citește și: Oana Roman a răbufnit la adresa lui Marius Elisei. Ce acuzații îi aduce vedeta: „NU mai merită titulatura de părinte”

În același timp, eu am câștigat un proces de calomnie, hărțuire, am câștigat daune în valoare de 25.000 de lei, voi mai câștiga unul, pentru că voi mai face un proces în instanță. De data asta, pe lângă hărțuire, minciună, voi cere ca instanța să desemneze un expert căruia să-i pun la dispoziție telefonul meu care să analizeze toate pozele și să vadă dacă sunt editate.”, a continuat aceasta.

În urma mesajului, blondina a continuat seria glumelor pe seama fotografiilor editate. Mai mult, le-a și arătat fanilor una dintre pozele care i s-au părut cele mai suspecte și care, susține ea, sigur a trecut printr-o aplicație de editare.

În seara asta am aflat că Oana Roman își dă în judecată telefonul. De ce? Face poze și noi toți ne prindem că ea nu e așa de slabă. E telefonul stricat și l-a dat în judecată. Vreau să o întreb pe gogoșica noastră înfuriată de unde și-a cumpărat telefonul?

Că uite, am urmat și eu sfatul tău și mi-am luat de mâncat (n.r. produse de tip fast food), mi-a venit și ceiuțul, și vreau să-mi fac poze cu telefonul tău, căci al meu tot fluffy (n.r. pufoasă) mă arată.

Te rog cu poza asta să te duci în judecată, unde ai degetul de 3 kilometri și cât de subțirele sunt gleznuțele alea de prepeliță, cu siguranță vei primi milioane de euro.”, i-a transmis Vica Blochina.