Marius Elisei, gesturi tandre în public cu noua iubită. Cum a fost surprins fostul soţ al Oanei Roman FOTO

Marius Elisei a trecut peste despărţirea de Oana Roman şi este mai fericit ca niciodată. Bărbatul iubește ca în adolescență și nu se ferește să facă gesturi tandre în public sau să-și sărute în public noua iubită.

02 oct. 2023, 08:39

Marius Elisei, gesturi tandre în public cu noua iubită. După ce s-a despărţit de Oana Roman, bărbatul și-a găsit fericirea în brațele unei noi partenere, cu care se poartă foarte tandru chiar şi în public. Cei doi au fost surprinşi de SpyNews la un  mall din Capitală.

Citeşte şi: Bacşiş de 3.200 de lei la o notă de plată de 16.300 de lei. Cine au fost clienţii şi ce au comandat

Marius Elisei și noua lui parteneră trăiesc o iubire ca-n povești de nici o lună, mai precis de pe data de 6 septembrie 2023, așa cum a mărturisit chiar fostul soţ al Oanei Roman la emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars. Întrei cei doi este o diferență de vârstă de trei ani, Marius Elisei având 37 de ani, iar iubita lui, 40 de ani.

Citeşte şi: Cine sunt adevăraţii patroni de la Taverna Racilor. Restaurantele închise de ANPC nu sunt ale lui Pescobar

În imagini se vede cum Marius Elisei nu a scăpat-o nicio clipă din ochi pe iubita lui, iar cei doi s-au ținut de mână și s-au îmbrățișat, semn că se iubesc nespus de mult chiar dacă sunt la începtul relației. După ce au intrat în mai multe magazine, fără să cumpere ceva, cei doi s-au dus la cinema, acolo unde și-au luat popcorn pentru a urmări relaxaţi un film.