Marius Elisei, prima reacție după ce Oana Roman a făcut publice mai multe discuții private: „Am încercat să reunim familia”

Oana Roman susține că Marius Elisei și-a dorit să se împace cu ea și a făcut publice mai multe discuții private dintre ei. Acum, fostul soț al vedetei se apără și spune că își dorea să-și refacă familia de dragul copilului.

29 sept. 2023, 09:36
Marius Elisei, prima reacție după ce Oana Roman a făcut publice mai multe discuții private: „Am încercat să reunim familia”
Prima reacție a lui Marius Elisei, după ce Oana Roman a dezvăluit mai multe conversații private

Oana Roman a fost foarte enervată, după ce l-a urmărit pe Marius Elisei cum își susține cauza la o emisiune TV. El ar fi spus că a cerut împăcarea cu fosta soție de dragul copilului, chiar dacă, prin alte conversații mai vechi, contrazice aceste afirmații.

În urma apariției fostului soț, Oana Roman a fost extrem de supărată din cauza declarațiilor lui Marius Elisei, așa că a făcut publice discuțiile dintre ei, în perioada martie-iunie 2023.

Citește și: Mesaje incendiare dintre Oana Roman și Marius Elisei. Cum s-a rugat bărbatul de fata lui Petre Roman să se împace cu el: „Să nu uiți niciodată!”

În conversațiile lor, Marius Elisei ar ruga-o pe Oana să se împace cu el, motivul copilului fiind nespecificat. Bărbatul și-ar fi dorit împăcarea pentru că avea sentimente pentru fosta soție.

Imediat după publicarea imaginilor, Marius Elisei a adunat mai multe mesaje pe conturile sale de socializare, printre care și unul din partea unui fan: „Ți-ai abandonat familia”.

Citește și: Oana Roman, prima reacție după ce Marius Elisei s-a afișat cu noua iubită: „Eu pentru asta m-am rugat, ca el să își găsească o nouă relație”

Oana a fost cea care a refuzat împăcarea la acea vreme. Mai mult, acum știind toată lumea că Marius Elisei este într-o nouă relație, fosta soție chiar l-a felicitat, chiar dacă el a negat bucuria pe care aceasta ar simți-o cu privire la situația sa amoroasă.

În urma discuțiilor afișate de Oana Roman, acesta a venit și cu câteva răspunsuri care să clarifice situația.

„Și dacă am insistat și am spus lucrurile pe care le-am simțit la momentul respectiv, de ce a mai acceptat. Am încercat să reunim familia și să fie bine, crezând că, în mintea mea, a realizat și își dorește să mențină această familie. Altfel, dacă nu, nu trebuia să se mai împace cu mine, mă gândesc. La momentul respectiv, nu vorbim de momentul acesta”, a spus acesta, potrivit Wowbiz.