Mesaje incendiare dintre Oana Roman și Marius Elisei. Cum s-a rugat bărbatul de fata lui Petre Roman să se împace cu el: „Să nu uiți niciodată!”

Oana Roman izbucnește după apariția lui Marius Elisei de la televiziune. Fiica fostului premier a fost profund deranjată de afirmațiile fostului soț, motiv pentru care a publicat o parte dintre mesajele primite de la acesta în care se poate observa cum bărbatul încearcă să se împace cu ea.

27 sept. 2023, 21:34
Mesaje incendiare dintre Oana Roman și Marius Elisei. Cum s-a rugat bărbatul de fata lui Petre Roman să se împace cu el: „Să nu uiți niciodată!”
Mesaje incendiare dintre Oana Roman și Marius Elisei. Cum s-a rugat bărbatul de fata lui Petre Roman să se împace cu el: „Să nu uiți niciodată!”

După ce Marius Elisei a afirmat în cadrul emisiunii Xtra Night Show că a aspirat la o reconciliere cu Oana Roman doar pentru binele fetiței lor, Isabela, acum Oana Roman dezvăluie adevărul și a publicat conversațiile pe care le-a avut cu fostul ei soț. Fiica fostului premier a postat pe pagina de Instagram o serie de printscreen-uri cu mesajele primite de la Elisei.

Citește și: Oana Roman, prima reacție după ce Marius Elisei s-a afișat cu noua iubită: „Eu pentru asta m-am rugat, ca el să își găsească o nouă relație”

După despărțirea lor, Marius Elisei și Oana Roman au trecut prin numeroase împăcări și despărțiri, dar de această dată separarea lor este definitivă. Marius Elisei a dezvăluit la Xtra Night Show că a decis să îi ofere Oanei Roman o șansă în plus din dragoste pentru copilul lor și pentru că este un adept al valorilor familiale, evitând astfel o despărțire definitivă. Acum, Oana Roman face lumină în privința situației lor.

Oana Roman a făcut publice mesajele primite de la Marius Elisei. Mesajele fostului soțdovedesc că acesta demonstra o iubire profundă și apreciere. Acesta îi spunea, printre altele, cât de minunată este. Oana Roman a mărturisit că toate gesturile fostului ei soț au avut la bază sentimente de iubire, nu doar preocupări pentru binele copilului. Vedeta susține că deține mai multe dovezi în acest sens, dar nu dorește să le facă publice în prezent.

„Totul a fost pentru că ai susținut că iubești, nu din compromis de dragul copilului, așa cum ai mințit aseară pe la TV. Eu nu mi-am dorit împăcarea pentru că din partea mea nu mai existau sentimente demult. Și mă rezum la atât. Sunt sute sute de discuții care atestă adevărul pentru că eu întotdeauna am adevărul de partea mea. Și cu asta basta”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

Oana Roman este revoltată pe Marius Elisei, asta pentru că își dorește ca fiica ei să crească în liniște fără să fie implicată în problemele părinților.

„Și tocmai pentru că este un copil minunat, un copil aproape perfect pentru că nu există perfect, acest copil nu merită să fie folosit ca instrument de manevră, nu are voie să fie folosită ca armă pentru răzbunare personală, nu are de ce să fie abandonată, nu are de ce să fie dezechilibrată emoțional de dragul unei răzbunări. Eu duc singură, dar nu ne atingem de copil pentru nimic. Nu mințim folosindu-ne de copil. Nu spui că ai dorit în genunchi și în plânsete împăcarea doar de dragul copilului. Împăcarea ai vrut-o din iubire. Și vorbele vorbesc de la sine”, a scris Oana Roman pe contul ei personal de Instagram.

Citește și: Cine este femeia care i-a furat inima lui Marius Elisei: „Caracterul contează cel mai mult, fizicul poți să-l schimbi”. Cu ce ocupă bruneta focoasă