Marius Lăcătuş, lovitură dură pentru Gigi Becali

Marius Lăcătuş a declarat că ia în calcul o eventuală implicare la CSA, dacă şefii clubuluin vor decide înființarea unui centru de copii și juniori. 

25 nov. 2016, 13:27
Marius Lăcătuş, lovitură dură pentru Gigi Becali

„Rămâne de văzut dacă se poate din punct de vedere legal. Vrem, nu vrem, sunt niște bani pe care Ministerul Armatei ar trebuie să-i investească în crearea unei noi echipe. La fel de mulți bani și într-un centru de copii și juniori puternic, care să joace la turneele de elită. Eu mi-aș dori acest lucru și să vedem dacă se și poate face. Nu depinde de mine, ci de Ministerul Armatei sau cei care conduc acolo.

M-aș implica cu cea mai mare plăcere. Am avut și o discuție cu George Boroi și i-am zis că oricând este nevoie de mine și crede că aș putea aduce ceva bun în construcția unei echipei, că va fi ea de nivelul Ligii a 3-a sau a 4-a, o voi face cu cea mai mare plăcere”, a declarat MArius Lăcătuș la Digi Sport.

„Atât timp cât vrei să faci un centru de copii și juniori puternic, trebuie să reușești să ai și o echipă de seniori care să fie ținta oricărui copil. Termină junioratul la 17-18 ani și ce face, își ia ghetele și gentuța și începe să bată la porțile altor cluburi?”, a mai spus Marius Lăcătuș.