Marius Lăcătuș, naș la nunta designerului Maria Simion. Fostul fotbalist a făcut show pe ringul de dans, alături de soția sa Mariana

Creatoarea de nuntă Maria Simion s-a căsătorit cu Alexandru, nași de cununie fiindu-le Marius Lăcătuș și soția acestuia.

18 sept. 2023, 22:05
Marius Lăcătuș, naș la nunta designerului Maria Simion. Fostul fotbalist a făcut show pe ringul de dans, alături de soția sa Mariana
Marius Lăcătuș, naș la nunta Mariei Simion

Creatoarea de modă Maria Simion și partenerul ei, Alexandru, și-au unit oficial destinele. Evenimentul a fost marcat de o petrecere fabuloasă. Nașul celor doi îndrăgostiți a fost chiar Marius Lăcătuș, care a atras toate privirile în momentul în care a ajuns pe ringul de dans alături de soția lui.

Citește și: FOTO: Fotbalistul accidentat în mod „criminal” de către Marius Lăcătuș a ajuns sărac lipit: „Toți ajungem în pământ”

Totul s-a întâmplat în weekend-ul ce tocmai a trecut, iar petrecerea a fost una cu adevărat specială, la care nașul Marius Lăcătuș a fost mereu cu zâmbetul pe buze, arătându-și calitățile de dansator cu fiecare ocazie.

Mireasa a fost sufletul petrecerii și alături de mire, cu care se iubește de cinci ani, au impresionat invitații cu dansul care a deschis nunta. Complet atipic, cei doi miri au dansat la nuntă ca la club, în aplauzele celor apropiați. Distracția a început cu adevărat atunci când invitații au început să danseze pe „valsul miresei”.

Marius Lăcătuș a dovedit și el că știe să danseze, mai ales când trupa Bedda Band i-a cântat melodia favorită, cea pe care l-a ajutat pe fostul fotbalist să o cucerească pe Mariana Lăcătuș.

Citește și: EXCLUSIV| Imagini de poveste de la nunta anului! Medana și Alin Oprea, petrecere de vis cu sute de invitați. Detalii incendiare de la marele eveniment

Maria și Alexandru au fost doi miri atipici, care au ales un tort cu adevărat unic. Adus devreme pentru ca toată lumea să se bucure de el, tortul avea mai multe etaje formate din gogoși. Acestea au fost atît de bune încât invitații s-au năpustit asupra lor.

Cununia civilă a celor doi a avut loc pe 2 septembrie, într-un cadru discret, avându-i alături doar pe nașii lor, dar și familiile acestora.

„Cununia civilă a avut loc ieri, suntem extrem de fericiți, a fost un moment extrem de așteptat și ne-am bucurat de familie. A fost o ceremonie și o petrecere restrânsă pentru ca ne pregătim pentru marea petrecere și cununia religioasă. Ne au fost alături nașii noștri Mariana și Marius Lăcătuș și familiile noastre.

Grădina noastră a fost transformată și pregătită pentru acest garden party. Toată lumea a fost relaxata și toți avem emoții pentru marea petrecere! Am ales baby Blue ca e vesel ca noi și sa diferențiem evenimentele. Floarea din cap a fost doar un accesoriu fără simbolistică”, a declarat, la acea vreme, Maria Simion, pentru fanatik.ro.