Marius Manole, mesaj atipic de Ziua Naţională a României: „E 1 decembrie, n-am niciun sentiment! România e un neam(ţ)”

După ce a înapoiat decoraţia primită de la preşedintele Klaus Iohannis, Marius Manole a transmis un mesaj atipic în ziua în care România a sărbătorit 103 ani de la Marea Unire.

01 dec. 2021, 16:26
Marius Manole, mesaj atipic de Ziua Naţională a României: „E 1 decembrie, n-am niciun sentiment! România e un neam(ţ)”

Marius Manole, mesaj atipic de Ziua Naţională a României. Actorul a postat pe pagina de Facebook un mesaj în care a scris că anul acesta nu are niciun sentiment de 1 decembrie.

Marius Manole, mesaj atipic de Ziua Naţională a României

„E 1 decembrie. N-am niciun sentiment”, a scris actorul pe pagina sa de Facebook.

La scurt timp, Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, a lăsat un comentariu la postarea actorului: „Poate pentru ca inca nu ai fost la paradă?”

„Romania e un neam(ț)”, a mai mai spus Marius Manole pe pagina sa.

Citeşte şi Actorul Marius Manole cheamă oamenii să iasă în stradă. „În seara asta, în Piața Victoriei, da?”

Reamintim că actorul a renunţat la ordinul primit de la Klaus Iohannis în octombrie 2016.  Acesta a mers la Palatul Cotroceni şi a lăsat portarului ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler categoria D – „Arta spectacolului”.

Într-un interviu acordat jurnalistului Vitalie Cojocari, Marius Manole a precizat că l-a votat şi a ieşit în stradă pentru Klaus Iohannis, pe care-l acuză că a girat coaliţia de guvernare care este negociată acum de PNL cu PSD.

„Acum ceva ani, în 2016, am primit un ordin de cavaler pentru artele spectacolului de la domnul preşedinte Iohannis pe care l-am admirat, l-am votat, pentru care am ieşit în stradă.

În ultima perioadă, domnul Iohannis nu mai e domnul Iohannis. E altcineva în locul lui, drept pentru care acel ordin de cavaler nu mă măi reprezintă şi mi-e şi ruşine că l-am primit de la dumnealui.

Dat fiind faptul că acum se pregăteşte o coaliţie, ceva mai rău nu există pentru România şi pe care domnul preşedinte a girat-o, eu mă duc la Cotroceni să-i dau înapoi acel ordin de cavaler, că mi-e ruşine. Nu înţeleg de ce ar trebui să-l mai am acasă.

Mâine, la ora 10, (duminică), domnul Iohannis dacă sunteţi la Cotroceni, vă înmânez medalia. Luaţi-o! Faceţi ce vreţi cu ea. Mie îmi e ruşine că o am acasă! Le-o dau portarilor. Bănuiesc că nu o vină domnul Iohannis să o ia. Dacă vrea să vină, eu îl aştept”, explica actorul.

Citeşte şi Gestul impresionant făcut de Victor Rebengiuc pentru Marius Manole: „Mi-a pus în portofel”