Marius Manole ridică gunoiul din Sectorul 1 împreună cu mai mulţi voluntari după refuzul Romprest. Reacţia lui Clotilde Armand

Actorul Marius Manole a anunţat că va ridica gunoiul din Sectorul 1, după ce compania de salubrizare Romprest a refuzat să facă acest lucru.

02 dec. 2020, 14:53
Marius Manole ridică gunoiul din Sectorul 1 împreună cu mai mulţi voluntari după refuzul Romprest. Reacţia lui Clotilde Armand
Marius Manole ridică gunoiul din Sectorul 1 după refuzul Romprest

Marius Manole a precizat că „Romprest şantejează Primăria” pe motiv că refuză să ridice gunoiul. Actorul a anunţat că s-a mobilizat împreună cu mai mulţi voluntari şi cu primarul Sectorului 1 pentru a strânge deşeurile.

Marius Manole ridică gunoiul din Sectorul 1. Mesajul actorului: „Nimeni nu-şi doreşte ca oamenii din sector să sufere”

„Situatia e aşa… Primaria Primaria Sectorului 1 a descoperit foarte multe lucruri care nu sunt ok în contractul Primăriei cu Romprest semnat în 2008 pe 25 de ani.

Primul audit se poate face în 2023 conform contractului, adică după 15 ani. Primăria nu are nimic cu Romprest, îşi doreşte doar ca ei să-şi îndeplinească contractul fără să mai ceară bani suplimentari, cum fac non-stop de atâţia ani”, a precizat Marius Manole.

Actorul a amintit că există mai multe căi de atac. „Nu se doreşte anularea contractului cu Romprestul, trebuie convinşi doar să ofere servicii bune, la un preţ decent”

„Din pricina acestei situaţii, în sectorul 1 a apărut gunoi pe străzi. Romprest şantajează Primăria şi refuă să-l ridice. Nu-i nimic.

Astăzi de la ora 16.00, voluntari împreună cu primarul sect. 1 merg să adune gunoiul. Nimeni nu-şi doreşte ca oamenii din sector să sufere, dar nici nu-i poţi lăsa să-şi facă de cap pe bani publici la nesfârşit.

Nu-l strâng ei, îl strângem noi, că nu ne cade mâna. Zic noi, că mă duc şi eu să ajut. Dacă aveţi chef şi timp, vă aştept la ora 16.00 în Piaţa Amzei în fata Teatrului Ion Creangă”, a scris Marius Manole, pe Facebook.

Clotilde Armand, primarul Sectorul 1, a redistribuit mesajul lui Marius Manole, adăugând următorul mesaj:

„Vă așteptăm astăzi de la 16.00 în piața Amzei”, a precizat primarul sectorului 1.

Străzile din Sectorul 1 sunt pline de gunoi de mai multe zile, după ce compania Romprest a anunţat că nu mai ridică depozitele necontrolate de deşeuri, adică ceea ce aruncă oamenii la întâmplare pe stradă. Motivul: Primăria Sectorului 1 nu a mai plătit facturile de patru luni.

Citeşte şi: Străzile din Sectorul 1 invadate de gunoaie. Romprest nu şi-a mai primit de 4 luni banii de la Primăria Sectorului 1