Marius Manole, şocat de factura la Enel. Ce sumă a primit: „Eu cred că plătesc pentru Casa Poporului”

Marius Manole este şocat de factura la Enel. Actorul se numără printre persoanele care au fost surprinse neplăcut de suma pe care trebuie să o plătească la lumină. Acesta prezintă pe Facebook o factură de plată la energie electrică de peste 7.500 de lei.

16 sept. 2022, 08:34
Marius Manole, şocat de factura la Enel. Ce sumă a primit: „Eu cred că plătesc pentru Casa Poporului”
Marius Manole, şocat de factura la Enel

Marius Manole, şocat de factura la Enel. După scriitorul Mihai Şora, care a reclamat că are de achitat o factură de 6.096,99 lei la energie electrică, şi actorului i-a „explodat” factura la energie electrică.

Marius Manole, şocat de factura la Enel

Mi-a venit factura de la Enel România. Eu cred ca platesc pentru Casa Poporului. 7000 kw… Mai sa fie! Si nu e gluma”, scrie pe Facebook actorul de la Teatrul Naţional, prezentând o factură cu un total de plată de 7.518,13 lei.

Sinteza facturii cuprinde componente reglementate (3.542,79 lei), componente negociate (3.555,34 lei) şi servicii cu valoare adăugată (422,00 lei). Factura prezintă o contradicţie de proporţii, anume faptul că perioada de facturare este 28.12.2020-31.08.2022, adică de aproximativ doi ani!

Mulţi au crezut că actorul glumeşte. „Ce regularizare e asta? Dacă nu e fake, e absolut revoltător”, i-a comentat cineva pe Facebook, Manole replicând: „Nu e fake”.

Citeşte şi: Zanni a dezvăluit motivul pentru care nu pleacă niciodată în vacanță. De ce nu-l suporta pe Marius Manole

Marius Manole îl desfiinţează pe Nicușor Dan

Actorul se declară dezamăgit de modul în care primarul general conduce Capitala, mai ales în cea ce priveşte zona culturală. Marius Manole a reacţionat dur pe pagina sa de Facebook după ce Nicuşor Dan a anunțat că a tăiat finanțarea Teatrului Metropolis, unul dintre teatrele fără echipă de actori angajați. În plus, este în plină desfășurare o evaluare a managementului teatrului, în urma căreia se va decide soarta acestuia.

Să vă fie rușine, Diana Punga, Liliana Maria Toderiuc-Fedorca. E penibil că am ajuns ca două parvenite să controleaze cultura în București. O profesoară de matematică membră PNL, fostă membră ALDE și doamna Punga, fostă șefă de campanie a lui Nicușor Dan, fără niciun fel de expertiză în domeniul culturii.

Ăsta e managementul „performant” promis de Nicușor Dan. Nicușor, mă sunai în ziua votării… erai disperat că Firea era peste tine… Te-am votat, i-am implorat și pe alții să o facă și acum mi-e rușine. Am greeeeeeeeeșit! Data viitoare să le suni pe doamna Punga și pe doamna Fedorca să te ajute să devii primar. Nu ți-e rușine?”, a fost mesajul lui Marius Manole.