Marius Niculae, pe prima pagină în Portugalia. „Câinele” este de partea „leilor”

Dinamovistul Marius Niculae, care a jucat pentru Sporting în perioada 2001-2005, ţine prima pagină a publicaţiei O Jogo, în perspectiva returului semifinalei de Liga Europa pe care lusitanii o joacă la Athletic Bilbao.

RomaniaTV.net
26 apr. 2012, 08:27
Marius Niculae, pe prima pagină în Portugalia. „Câinele” este de partea „leilor”

După 2-1 în tur, cu Athletic Bilbao, Sporting Lisabona joacă în această seară, în Spania, manşa decisivă pentru calificarea în finala Ligii Europa. Gruparea lusitană a mai atins această fază în urmă cu şapte ani, când în lot îl avea şi pe dinamovistul Marius Niculae, care a jucat din minutul 73 al finalei cu ŢSKA Moscova, pierdută chiar pe propriul teren, cu scorul de 1-3.

În această primăvară, Niculae speră să+i vadă pe jucătorii lui Sporting ridicând trofeul deasupra capului pe Naţional Arena, din Bucureşti, şi chiar internaţionalul român este cel care ţine prima pagină a uneia dintre cele mai importante publicaţii sportive din Portugalia, O Jogo.

„Vă aştept la Bucureşti”, este mesajul lui Niculae, care a declarat într-un interviu acordat acestui ziar: „Urmăresc cu mare drag meciurile lui Sporting. Sunt un leu adevărat. Ştiu care este valoarea echipei şi cred că va trece de Bilbao şi va veni la Bucureşti. Îi aştept cu braţele deschise pe prietenii mei, la marea finală. În 2005 am fost aproape de glorie, însă de data asta Sporting trebuie să câştige. Sporting a controlat meciul tur, iar asta în faţa unei formaţii care le-a eliminat pe Manchester United şi Schalke.

Am încredere că prietenii mei vor face un meci mare,ca în Anglia, când au eliminat-o pe Manchester City. Sa Pinto m-a impresionat ca antrenor. A fost colegul meu şi observ că a transmis jucătorilor săi răutatea pe care o avea el ca fotbalist„. Meciul Athletic Bilbao – Sporting va începe la ora 22.05.