Marius Striblea, despre noile acuzaţii de luare de mită aduse Elenei Udrea: Probele lipsesc cu desăvârşire

DNA nu aduce probe în sprijinul noilor acuzaţii de luare de mită formulate pe numele Elenei Udrea şi pentru care a trimis la Camera Deputaţilor o cerere de avizare a începerii urmăririi penale şi a arestării preventive a fostului ministru.

RomaniaTV.net
17 feb. 2015, 14:58
Marius Striblea, despre noile acuzaţii de luare de mită aduse Elenei Udrea: Probele lipsesc cu desăvârşire

Marius Striblea a declarat că în dosarul trimis de procurori la Camera Deputaţilor împreună cu cererea de avizare a urmăririi penale şi a arestării preventive a Elenei Udrea anchetatorii nu prezintă nicio probă concretă, în afara denunţurilor făcute de alte persoane implicate în dosar.

Citeşte şi ELENA UDREA, reacţie pe Facebook după noua cerere a DNA de arestare preventivă

„Se face mult zgomot pentru nimic. Nu pot să vă dau mai multe detalii, dar veţi vedea în cele ce urmează că dosarele seamănă foarte bine cu cele făcute până acum. Probele lipsesc cu desăvârşire”, a subliniat Marius Striblea.

„Dosarul este făcut după acelaşi tipic ca acelea aflate pe rolul instanţei sau la DNA”, a punctat avocatul Elenei Udrea, adăugând că strategia de apărare a Elenei Udrea în faţa colegilor deputaţi va fi alcătuită în funcţie de sentinţa completului de cinci judecători de la ICCJ care judecă marţi contestaţia la măsura arestului preventiv.

Citeşte şi Marius Striblea: Sper că Elena Udrea va veni fără cătuşe în Parlament VIDEO

„Dacă va fi pusă în libertate, mă aştept la ce e mai rău pentru că vor urma alte cereri. Deja DNA are 9 cereri”, a punctat Marius Striblea.