Marius Şumudică, cutremurat de moartea fostului său jucător în urma cutremurului din Turcia: „Îl puneam să-mi aducă baclava din Gaziantep”

Sunt peste 5.000 mii de morţi, sute de mii de răniţi, în timp ce un număr necunoscut de persoane au rămas blocate sub dărâmături, după ce mii de clădiri s-au prăbuşit în Turcia şi Siria.

07 feb. 2023, 22:37
Marius Şumudică, cutremurat de moartea fostului său jucător în urma cutremurului din Turcia: „Îl puneam să-mi aducă baclava din Gaziantep”

Printre victime a fost şi Ahmet Eyüp Türkaslan, portar al echipei Malatyaspor. Jucătorul în vârstă de 28 de ani a fost găsit fără suflare după ce blocul în care locuia s-a prăbuşit luni dimineaţă, în timpul cutremurului din Turcia.

Marius Șumudică l-a avut elev pe Ahmet Eyup Turkaslan pe vremea când antrena în Turcia şi a declarat marţi seară că este devastat de vestea morţii tragice a fostului său jucător.

„Nu există cuvinte… un băiat extraordinar. Culmea, un băiat care era din Gaziantep. Unde eu antrenasem. Îl întâlnesc la Malatyaspor şi ultimele clipe din viaţă le are la Malatya. Este incredibil ce se poate întâmpla. Cuvintele sunt de prisos, Dumnezeu să-l odihnească. Dar e ceva… e un dezastru inimaginabil. Nu pot să-mi explic, nu-mi găsesc cuvintele şi durerea este foarte mare. Mai ales că mi-l aduc aminte foarte bine. Îl puneam să îmi aducă baclava de la Gaziantep”, a spus Șumudică pentru Antenasport.

Citeşte şi: Otilia Bilionera, devastată după cutremurul din Turcia, ţară în care locuieşte iubitul ei: „Dacă e să se întâmple, se întâmplă oriunde”

„Ahmet al nostru s-a stins. I-au găsit corpul fără suflare. Din nefericire, s-a dus. Le-am dat două zile libere după partida cu Rize, cei mai mulți băieți au plecat din Malatya. Nu și Ahmet, el a rămas. Sunt devastat”, a transmis actualul tehnician al lui Malatya, Yilmaz Vural.

Malatyaspor a publicat un mesaj pe pagina oficială de Twitter: „Portarul nostru, Ahmet Eyüp Türkaslan, și-a pierdut viața sub dărâmături. Odihnește-te în pace. Nu vom uita o persoană minunată”.

Citeşte şi: Doliu imens în folclor, doi artişti iubiţi ne-au părăsit: „Erau valori extraordinare” VIDEO