Otilia Bilionera, devastată după cutremurul din Turcia, ţară în care locuieşte iubitul ei: „Dacă e să se întâmple, se întâmplă oriunde”

Otilia Bilionera a scăpat ca prin urechile acului de cutremurul care a produs mii de victime în Turcia. S-a întors din această ţară cu doar două zile înainte de producerea tragediei.

07 feb. 2023, 18:32

Otilia Bilionera a fost cât pe-aci să trăiască pe viu tragedia care a îndoliat Turcia. Artista vizitează frecvent această ţară, uneori pentru a susţine concerte, alteori doar pentru a se întâlni cu iubitul ei. Cântăreaţa s-a întors din Turcia cu doar două zile înainte de cutremur. Tragedia a impresionat-o, dar nu s-a speriat într-atât de tare încât să nu mai calce pe acolo. În mai, va călca iarăşi pe

M-am întors acum două zile din Turcia, am fost cu treabă. Am mai prins cutremure și când am fost în Bodrum. Prietenii mei stau într-o zonă în care seismele se simt mai puțin. Sigur, și ei sunt cu adevărat îngrijorați de soarta rudelor aflate în zonele calamitate. Chiar și noi care suntem la mii de km distanță am văzut că ne-am mobilizat și trimitem ajutoare și susținere prin intermediul Guvernului.

Voi ajunge în Turcia în luna mai 2023. Nu am nicio problemă să merg. Dacă e să se întâmple, se întâmplă oriunde. Până atunci sunt prinsă cu realizarea unor noi piese, voi filma și videoclipuri. Urmează o perioadă extrem de intensă din punct de vedere muzical pentru mine, pentru că în această perioadă de timp sunt foarte multe acțiuni de studio, de filmat, de fotografiat, am și câteva concerte”, a mărturisit Otilia Bilionera pentru unica.ro

Cine este iubitul Otiliei Bilionera

Artista are de câteva luni o relație cu un turc pe care l-a întâlnit la un concert. Din fericire, iubitul artistei nu locuieşte în zona afectată de cutremur.

Iubitul meu locuiește în Yalova, o zonă cu ape termale, iar acolo nu se simt cutremurele atât de intens. Am fost îngrijorată pentru că și eu acum ceva timp am prins un cutremur în Turcia, la Bodrum. Și am fost extrem de panicată atunci. Dimineață, când m-am trezit și am văzut cât de grav este și câtă lume este dată dispărută, am înghețat de spaimă”, a spus solista pentru sursa citată.

Citeste si Imaginile unui alt miracol: Un copil de 5 ani, salvat de sub dărâmături. I se vedeau doar trei degete de sub placa imensă de beton căzută la cutremur

Otilia şi iubitul ei s-au cunoscut în luna septembrie 2022, iar bărbatul s-a îndrăgostit instantaneu. Artista primește constant dovezi clare de iubire din partea acestuia, asta pentru că bărbatul și-a tatuat numele ei pe mână încă din primele zile de relație. Pentru că i-a demonstrat că sentimentele lui sunt reale, artista ia în calcul ideea de a se muta în Turcia.

S-a îndrăgostit foarte mult de mine. Deja, după două zile, și-a tatuat numele meu pe mână și luptă să fiu cu el. Nu am reușit să mă îndrăgostesc de niciun bărbat de la noi din țară. Am posibilitatea să mă mut acolo și să vin aici când am treabă”, mărturisea, nu cu mult timp în urmă, Otilia Bilionera într-un podcast.

Citeste si Descoperire halucinantă în pereţii unei case! Ce a găsit o femeie în zidurile locuinţei în momentul în care a decis să o renoveze