Marius Ţeicu nu poate trece peste moartea fiicei sale: „Nu este zi de la Dumnezeu să nu plângem”

Marius Ţeicu nu poate trece peste moartea fiicei sale, care s-a stins din viață din cauza unei forme agresive de leucemie. Aceasta avea doar 41 de ani și era unicul copil al compozitorului. Din păcate, tânăra s-a stins sub ochii lui, lăsând în urmă doi copii mici.

10 mai 2023, 09:57
Marius Ţeicu nu poate trece peste moartea fiicei sale: „Nu este zi de la Dumnezeu să nu plângem”
Marius Ţeicu nu poate trece peste moartea fiicei sale

Marius Ţeicu nu poate trece peste moartea fiicei sale. Artistul a mărturisit, cu durere în suflet, că el și soția sa Rodica, își plâng fiica în fiecare zi. Mai mult decât atât, recunoaște că, de când fiica sa a decedat, nu a mai putut să compună absolut nimic.

Citeşte şi: Marius Ţeicu, mărturii dureroase la 5 ani de la moartea fiicei sale: „A trecut timp de trei ani prin niște lucruri groaznice”

Marius Ţeicu nu poate trece peste moartea fiicei sale

Artistul a mărturisit că a visat-o de multe ori pe fiica sa, însă, în ultimele luni, Patricia nu i-a mai apărut în vis, lucru care l-a întristat.

Nu am reușit total nici acum. Nu este zi de la Dumnezeu să nu plângem, și eu și Rodica, după Patricia. Chiar dacă au trecut ceva ani de atunci. Sunt răni care nu se închid niciodată.

În 2015 s-a îmbolnăvit și în 2017 ne-a părăsit. De atunci eu nu am mai putut să compun, nu am stare. Nu pot să îmi explic de ce. Mi se pare că nimic din ce fac nu este bun.

Sunt momente, cum  este și interviul asta, când am primit niște întrebări care m-au întors în timp, și este greu să merg mai departe. Dar faptul că avem doi nepoței mă face pe mine și Rodica să fim puternici, alături de ei mereu.

Am visat-o de multe ori. Acum parcă în ultimele luni nu s-a mai întâmplat și mă trezesc mai trist și mai necăjit”, a povestit Marius Țeicu, pentru Fanatik.ro.

Marius Țeicu recunoaște că are grijă ca nepoțeilor săi să nu le lipsească nimic, deși îl doare când îi vede că trebuie să crească fără mamă.

Eu zic că sunt un bunic bun, așa cred. Eu caut mereu să împac lucrurile, toată viață mea am fost așa. Când se certau oamenii, eu îi împăcăm, pentru că nu-mi place cearta, să vorbesc urât de cineva. Și cu nepoții sunt la fel. Acum este foarte greu pentru că nu o mai au pe Patricia. Dar îl au pe tatăl lor și pe noi. Ca bunic sunt destul de modern, nu am ochelari de cal, caut să fiu cunoscător de computer, în rând cu ei.”, a mai povestit Marius Țeicu.