Mark Zuckerberg a câştigat două medalii, aur şi argint, în primul său turneu de jiu-jitsu brazilian

Mark Zuckerberg a câştigat două medalii la primul său turneu de jiu-jitsu brazilian organizat sâmbătă la un liceu din Silicon Valley. Fondatorul Facebook a primit medalia de aur la categoria Nogi Master 1 White Belt Feather Weight Division şi argint la Gi Master 2 White Belt Feather Weight Division.

10 mai 2023, 14:24
Mark Zuckerberg a câştigat două medalii, aur şi argint, în primul său turneu de jiu-jitsu brazilian
Mark Zuckerberg a câştigat două medalii

Mark Zuckerberg a câştigat două medalii. „Am concurat la primul meu turneu de jiu jitsu şi am câştigat câteva medalii pentru echipa Guerrilla Jiu Jiu Jitsu„, a postat Zuckerberg pe Facebook.

Postarea a adunat peste 40.000 de comentarii, inclusiv de la luptătorul UFC Conor McGregor şi de la campionul mondial de jiu-jitsu Bernardo Faria, relatează CNN, citat de Mediafax.ro.

Mark Zuckerberg a câştigat două medalii

Într-un episod din 2022 august al podcastului „Joe Rogan Experience”, Zuckerberg a declarat că a descoperit că jiu-jitsu îl ajută să îşi sporească energia şi să se concentreze la locul de muncă. El a numit sportul „primal”. Zuckerberg a început să practice acest sport în timpul pandemiei.

Antrenorul lui Zuckerberg a declarat că a fost inspirat de capacitatea celebrului fondator al Facebook de a continua să înveţe noi abilităţi şi de a accepta provocări pentru el însuşi.

Citeşte şi: Mark Zuckerberg a devenit tată a treia oară. Primele imagini cu micuța Aurelia: „Bine ai venit pe lume”

Să-l văd pe Zuck concurând a fost destul de epic. Niciun meci nu a fost uşor şi totul a fost câştigat. A fost o onoare să îl pot ajuta la antrenament şi să ofer orice sfat pe care l-am putut oferi„, a declarat antrenorul lui Zuckerberg, Kai Wu.

Zuckerberg şi-a propus o serie de provocări anuale, printre care învăţarea limbii chineze şi uciderea cărnii pe care o mănâncă. El a reuşit să ţină un discurs de 20 de minute în mandarină în timp ce vizita Universitatea Tsingua din Beijing în 2015.