Mark Zuckerberg ironizat pentru că-şi pune angajaţii să-l usuce la subraţ înainte de discursurile importante

Într-o carte despre șeful Facebook, Steven Levy, jurnalist la The Wire, scrie că Mark Zuckerberg și-ar pune angajații să-l usuce la subraț înaintea unui discurs.

RomaniaTV.net
20 feb. 2020, 09:44
Mark Zuckerberg ironizat pentru că-şi pune angajaţii să-l usuce la subraţ înainte de discursurile importante

Un purtător de cuvânt a spus că se îndoiește de adevărul informației, dar pe internet mulți au făcut glume pe seama lui Zuck și a transpirației. Alții au spus că, dacă este adevărat, acțiunea este ilegală.

Informația va apărea într-o carte ce va fi publicată spre finalul acestei luni, Facebook: The Inside Story, este scrisă de Steven Levy, editor la Wired, informează HotNews.

Autorul cărții susține că înaintea unor discursuri importante Zuckerberg își pune angajații de la departamentul de comunicare să-l usuce la subraț cu foehn-ul. New York Post scrie că Zuckerberg este aproape obsedat de imaginea sa publică și vrea să pară relaxat și să ascundă orice urmă de nervozitate. A rămas celebru un interviu de acum zece ani în care Zuckerberg a transpirat excesiv.

Citeşte şi: Părinţii lui Dani Vicol, victima lui Mario Iorgulescu, declaraţii emoţionante: „Eu şi soţia nu am vorbit. Nu aveam ce să ne spunem”