ROMANII AU TALENT 2021: Filip Cioc a primit primul Golden Buzz al sezonului. Băiatul i-a impresionat până la lacrimi pe juraţi! – VIDEO

Filip Cioc a reuşit să îi impresioneze până la lacrimi pe juraţii Românii au talent. Tânărul a reuşit să primească primul Golden Buzz al sezonului 11.

05 feb. 2021, 23:47
ROMANII AU TALENT 2021: Filip Cioc a primit primul Golden Buzz al sezonului. Băiatul i-a impresionat până la lacrimi pe juraţi! – VIDEO

ROMANII AU TALENT 2021. Filip este de loc din Galați și studiază la o școală normală, deși condiția lui este speciala.

ROMANII AU TALENT 2021. Povestea lui Filip Cioc, câştigătorul primului Golden Buzz al concursului

S-a născut prematur, iar părinții au luptat să îi ofere o șansă de a avea o vedere cât de cât funcțională. După eforturi supraomenești, s-au dus să-l opereze în America. În acest moment, vederea lui Filip nu este foarte dezvoltată și are nevoie de asistență pentru a se descurca, spune PRO TV.

Filip a început să cânte chiar înainte de a vorbi, la vârsta de 2 ani. A început să ia lecții de canto de la 5 ani, iar la 6 ani a început pianul. De altfel, la 8 ani – cursurile de teatru muzical. Filip învață să cânte singur la pian piesele care îi plac și le aude la tv. De asemenea, are și câteva încercări de compoziții proprii încă de la vârsta de 7 ani.

Nici un membru al familiei nu cântă, ambii părinți fiind economiști. Filip mai are un frate de 15 ani, pasionat de IT, și o sora de 6 ani, care cochetează și ea cu domeniul artistic: dansează și cântă piesele lui Filip.Fiecare zi în care depășește barierele apărute în viața lui de copil slab văzător este un succes pentru Filip și o dovadă că nu exista imposibil sau nu se poate! Spune că își dorește neapărat să conducă o mașină și spera ca, la un moment, să și reușească.

Prima ediție „Românii au talent”, sezonul 11, va fi difuzată vineri, 5 februarie la Pro TV. În vara trecută, caravana talentului a străbătut 8 orașe în căutarea românilor talentați, gata să strălucească în lumina reflectoarelor noului sezon.

Din 5 februarie, concurenții care au vrut să-și depășească limitele și au venit în fața juraților vor demonstra că munca și pasiunea i-au condus spre cel mai înalt nivel.

În premieră, în acest an, emisiunea Românii au talent va fi difuzată de două ori pe săptămână: vinerea și lunea! Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu și Alexandra Dinu i-au jurizat pe acei concurenți care și-au luat destinul în mâini și au vrut să fie cunoscuți celor de acasă prin talentul lor. Dansatori surprinzători, voci de neuitat, momente de magie sau sport neașteptate și reprezentații nemaivăzute au reușit să scrie povestea viitorului sezon.

Citeşte şi: Florin Călinescu, discurs uluitor ţinut la „Românii au talent”. Momentul care l-a impresionat VIDEO