Marte in Capricorn 2022. Provocari RĂZBOINICE astrologice pentru toate zodiile

Intrarea lui Marte in zodia Capricorn inseamna schimbari nedorite in viata profesionala si de casatorie. Cum sunt afectate toate zodiile.

22 ian. 2022, 12:38
Marte in Capricorn 2022. Provocari RĂZBOINICE astrologice pentru toate zodiile

Marte in Capricorn 2022.

Astrologia in textele sanscrite considera Marte planeta asociata cu agresivitatea, dorintele si capacitatea de a lua decizii. Este una dintre planetele malefice, care poate avea efecte adverse asupra iubirii si relatiei tale. Deci, devine necesar sa se analizeze pozitia lui Marte pentru a fixa data nuntii. Marte asociat sau slabit va fi responsabil pentru formarea Manglik dosha in kundali-ul unui individ. De obicei, nativii pot vedea schimbari in natura si personalitatea lor datorita tranzitului lui Marte.

Horoscop Urania 22-28 ianuarie 2022. Marte intră în Capricorn şi ne obligă să luăm decizii radicale ale căror efecte se vor resimţi pe termen lung
Semnul Capricorn reprezinta un element Pamant, asa ca nativii acestui element au dorinte nesfarsite. Deoarece Marte este exaltat in semnul Capricorn, mai sunt persoane care pot scapa de efectele sale daunatoare. Dar totusi, vor exista suisuri si coborasuri minore in viata nativului.

Venind din semnul Sagetator, planeta rosie Marte este pe cale sa intre in zodia Capricorn condusa de Saturn. Ei bine, aceasta ar putea fi o veste buna pentru unele persoane. Dar, unii dintre ei pot avea vremuri dificile in fata.

Intrarea lui Marte in zodia Capricorn inseamna schimbari nedorite in viata profesionala si de casatorie.

Marte in Capricorn 2022. Impact asupra nativilor zodiei Berbec
Acest tranzit al lui Marte poate dea lucrurile peste cap pentru nativii nascuti in Berbec. Intrucat Marte este conducatorul zodiei Berbec, antreprenorii si cei care sunt in domeniul creativ pot avea un timp benefic. In ceea ce privește sanatatea, iti poti mentine sanatatea si forma fizica. Pot exista promovari la locul de munca in zilele urmatoare. Ar fi un moment bun pentru dragoste si relatii.

Horoscop karmic februarie 2022. Ce zodii scot bani din piatră seacă, cine are ghinion în amor în luna dragostei
Marte in Capricorn 2022. Impact asupra nativilor zodiei Taur
Persoanele din zodia Taur vor vedea Marte tranzitand in casa norocului (casa a noua). Prin urmare, este probabil ca nativii sa aiba norocul de partea lor. In ceea ce priveste sanatatea, persoanele in varsta se pot recupera de problemele de sanatate. Oamenii de afaceri care fac calatorii in strainatate este probabil sa obtina rezultate pozitive. Nativii care sunt intr-o relatie romantica pot avea probleme cu partenerii lor.

 

Impact asupra nativilor zodiei Gemeni
Nativii din zodia Gemeni vor avea tranzitia lui Marte in a opta casa. Prin urmare, poate fi necesar sa ti cont de sanatatea ta. Trebuie sa fii atent cand vine vorba de chestiuni financiare in curs. Profesionistii, oamenii de afaceri si antreprenorii sunt sfatuiti sa fie atenti la munca lor. In caz contrar, puteti suferi pierderi. Este posibil sa nu obtineti profit in aceasta perioada. Nativii casatoriti ar trebui sa se abtina de la a se implica in conflicte.

 

Marte in Capricorn 2022. Impact asupra nativilor zodiei Rac
A saptea casa va fi ocupata de Marte in tranzit. Din punct de vedere financiar, proprietarii de afaceri pot castiga profituri mari datorita strategiilor lor nou dezvoltate. Profesionistii ar putea avea un timp bun pentru cresterea in cariera. Ar fi un moment potrivit pentru sanatatea ta. Nativii Rac casatoriti sau in relatii sunt sfatuiti sa aiba rabdare, altfel s-ar putea sa va certati cu partenerii.

Impact asupra nativilor zodiei Leu
Nativii zodiei Leu vor vedea Marte trecand prin a sasea lor casa. Din punct de vedere al sanatatii, este posibil sa aveti o suisuri si coborasuri din cauza infectiilor virale. Profesionistii pot trece printr-o perioada dificila la locul de munca. Lucrarile in desfasurare ale proiectului pot ramane nefinalizate. Cei care doresc sa ia un imprumut pentru afaceri pot avea succes. Acesta ar fi momentul perfect pentru a va imbunatati jocul dragostei. In general, ar fi o perioada benefica pentru Lei.

Impact asupra nativilor din zodia Fecioarei
Pentru nativii zodiei Fecioara, tranzitia lui Marte va fi in casa a cincea. In acest timp, este posibil sa aveti o perioada normala in ceea ce priveste sanatatea dumneavoastra. Pe plan financiar, ar fi o perioada moderata. Profesionistii si proprietarii de afaceri vor trebui sa faca eforturi serioase sau, altfel, s-ar putea sa nu va atingeti obiectivul. Indragostitii pot fi dezamagiti de partenerul lor de intalnire.

Impact asupra nativilor zodiei Balanta
Persoanele nascute sub semnul Balanta vor avea a patra casa tranzitata de Marte. Acest eveniment astrologic poate avea un impact negativ asupra sanatatii voastre mintale. Ar fi o crestere a stresului dvs. mental. Din punct de vedere financiar, puteti avea castiguri banesti bruste. Proprietarii de afaceri pot avea mai multe venituri decat de obicei, deoarece ar fi un moment potrivit pentru ei. Nativii aflati in relatii pot avea neintelegeri cu partenerii lor de intalnire.

Citeste mai multe pe sfatulparintilor.ro