Marte in conjunctie cu Neptun in Pesti,18 mai 2022. In cautarea sufletului pierdut

Senzatia cu Marte in conjunctie cu Neptun ar putea fi comparata cu dansul subacvatic. Pe masura ce te scufunzi, totul pare mai blurat si sunetele sunt distorsionate

17 mai 2022, 16:33
Marte in conjunctie cu Neptun in Pesti,18 mai 2022. In cautarea sufletului pierdut

In 18 mai 2022, Marte face conjunctie cu Neptun in Pesti. Cand Marte, o planeta personala, se intalneste cu Neptun, planeta ghidarii divine, mesajul este: NU iti forta norocul!

Asculta mesajele subtile, fii atent la coincidente si gaseste un scop suprem in fiecare actiune pe care o faci. Cand esti deschis catre ghidarea divina, actiunile vor avea un impact major.

Marte in conjunctie cu Neptun: Dans subacvatic
Aceasta conjunctie are loc in Pesti, semnul natal al lui Neptun. Pesetii te invita intr-un taram atemporal in care sa te predai in favoarea iubirii, a spiritului si a perfectiunii momentului prezent.

Senzatia cu Marte in conjunctie cu Neptun ar putea fi comparata cu dansul subacvatic. Pe masura ce te scufunzi, totul pare mai blurat si sunetele sunt distorsionate. Exista o oarecare confuzie, dar, in acelasi timp, te simti protejat si rasfatat. Sub apa, senzatia este de blandete, moliciune, dar, totusi, libertatea de miscare nu o poti simti in alta parte.

Horoscopul banilor. Săptămâna deciziilor îndrăzneţe. Ce zodii se umplu de bani!
Marte este impuls pur, dorinta, actiune. Este direct, instinctual, individualist. Marte te invata sa infrunti pericolul, sa risti, sa iti spui parerea cu tarie. Marte vrea sa faci lucruri, vrea sa iti impinesti dorinte independent, te impinge de la spate sa fii puternic si autonom.

Neptun, in schimb, este ca un pantece cosmic. El reprezinta subconstientul colectiv, corpul emotional colectiv. Are legatura cu misticismul, potentialul infinit, empatia, puterea de clarviziune. Neptun este iubire neconditionata pura si reprezinta esenta a tot ce exista.

In cautarea sufletului
Cine esti? Unde mergi? Ce vrea cu adevarat sufletul tau? Care este definitia ta a succesului personal? Ce te face sa te simti viu? Iata la ce intrebari ar trebui sa raspunzi acum. Cand focul l ui Marte intalneste apa lui Neptun se lasa cu vapori. In aceasta ceata va trebui sa distingi ce se intampla in jurul tau. Va trebui sa ai incredere in Univers. Esti exact unde trebuie sa fii!

Te poti simti confuz, dezorientat in cee ace inseamna odrintele tale si directia in care se indreapta viata ta. Dar nu este ceva pentru care sa te simti rusinat. E normal in aceasta perioada.

Marte in conjunctie cu Neptun: Navigare in oceanul emotiilor
Haosul si confuzia poate fi constructive. Te pot ajuta sa fii creative. Daca nu intelegi aceste energii, le poti transmute ca un alchemist in ceva spre binele tau suprem. Pestii si Neptun si patronii artelor, muzicii, dansului, poeziei, imaginatiei. Orice instrument iti permite sa iti exprimi emotiile poate fi cheia succesului in aceasta perioada.

EXCLUSIV Horoscop Adi Bunea 16-22 mai 2022. Karma îşi arată colţii. Mulţi nativi vor plăti pentru greşelile din trecut
Marte iti permite integrarea corpul fizic in joc. Ai oportunitatea de a face miscare pentru a te elibera de energiile stagnante, de a-ti canaliza furia intr-un mod constructiv si de a procesa toate emotiile reprimate. Mai mult, iti reaminteste despre importanta respectului de sine, despre importanta lui NU atunci cand trebuie sa-l spui. Marte te incurajeaza sa pui limite sanatoase acolo unde e nevoie.

Renunta la distrageri
Poti experimenta un sentiment de letargie care te ajuta sa iti dai seama pe unde ti se scurge energia. Marte si Neptun te invita sa discerni si sa alegi numai tipurile de informatii care servesc credintelor si intereselor tale supreme. Ratiunea si gandirea critica sunt cruciale, caci te ajuta sa depasesti momentele dominate de emotionalul Neptun.

Alinierea visurilor cu realitatea
Neptun este o planeta mistica. Tranzitul sau este intens, iar in aceasta perioada visele sunt vivide. Intuitia este la un nivel ridicat. Este un moment bun sa-ti notezi visele, pot contine mesaje importante ale subconstientului.Conjunctia Marte-Neptun reprezinta o invitatie sa-ti aliniezi visurile cu realitatea, sa te eliberezi de lucrurile sau dorintele cu care nu rezonezi. Acest tranzit te poate inspira sa te conectezi cu focul propriu, cu dorintele si pasiunile tale. E ceva pe care ai vrea sa-l faci pentru a-ti oferi serviciile lumii in care traiesti?

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.