Marţi 13, ziua cu trei ceasuri rele. VEZI SUPERSTIŢIILE

Publicat: Marţi, 13 Martie 2012 08:45 // Actualizat: Marţi, 13 Martie 2012 08:45 // Sursa: libertatea.ro

Marți 13 este una dintre cele mai temute zile pentru persoanele superstițioase, din două motive: ziua de marți este una cu trei ceasuri rele, iar cifra 13 este una aducătoare de ghinion.

Foto: pssst.ro

Ziua de marți 13 este cea care-i sperie cel mai tare pe superstițioși. Pe lângă faptul că despre ziua de marți se spune că are ceasuri rele, ea fiind patronată timp de trei ore de planeta malefică Marte, combinată și cu data de 13 este deja una fatidică, potrivit libertatea.ro.

Numărul 13 este, în Tarot, cartea denumită Moartea XIII, o arcană majoră ce contine un avertisment negativ.Imaginea continută pe această carte dă fiori: un schelet călare, îmbrăcat în armură, cu un steag negru, călcând peste cadavre sau peste muribunzi - regi, episcopi, copii, femei - cerând îndurare, totul pe fondul unui peisaj peste care soarele apune după creste.

Se spune că dacă numele tău e format din 13 litere ai Norocul Diavolului. Mulţi criminali în serie au nume de 13 litere: Jack The Ripper, Charles Manson, Jeffrey Dahmer, Theodore Bundy sau Albert de Salvo.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
diavol ghinion marti marţi 13 moarte superstiţii Tarot
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
daca sunt in articol si in arraay daca sunt in articol si in arraay
13 dec 04:13
...face aceasta zi sa fie periculoasa. Pana una alta, autosugestia poate genera si bune, si rele. Citeşte şi Marţi 13, ziua cu trei ceasuri rele. VEZI SUPERSTIŢIILE VINERI 13. Din acest motiv este indicat totusi sa intampinam mai cu grija ziua de...
13 dec 03:39
Votează email 0 email
...aduce ghinion face aceasta zi sa fie periculoasa. Pana una alta, autosugestia poate genera si bune, si rele. Citeşte şi Marţi 13, ziua cu trei ceasuri rele. VEZI SUPERSTIŢIILE VINERI 13. Din acest motiv este indicat totusi sa intampinam mai cu grija ziua de...
1
EUR
4.7550
RON
18 Oct
noapte 8 °
zi 22 °
Ultimele joburi adaugate
24 H