Martina Navratilova, diagnosticată cu cancer la gât şi la sân: „Această dublă lovitură este gravă”

Martina Navratilova, fost lider mondial, a anunțat că suferă de cancer la sân și gât, după ce în 2010 reușise să învingă această boală.

02 ian. 2023, 20:38
Martina Navratilova, diagnosticată cu cancer la gât şi la sân: „Această dublă lovitură este gravă”

Martina Navratilova a fost diagnosticată cu cancer la gât și la sân. Fostul număr 1 mondial a urmat anterior un tratament pentru cancer de sân în stadiu incipient în 2010, transmite The Guardian.

„Această dublă lovitură este gravă, dar încă rezolvabilă, și sper să am un rezultat favorabil”, a spus Navratilova, în vârstă de 66 de ani.

Câștigătoare a 59 de titluri de Grand Slam la simplu și dublu, Martina Navratilova nu ajunge în această lună la Australian Open.

Simona Halep, mesaj emoționant, în noaptea de Revelion. Ce dorinţă şi-a pus pentru 2023
Potrivit reprezentantului ei, Martina Navratilova a fost diagnosticată cu cancer la gât în primul stadiu. În timpul în care era supusă testelor, i s-a descoperit o formă suspectă la sân, care a fost ulterior diagnosticată ca fiind cancer.

Acesta a mai spus că ambele tipuri de cancer sunt în stadiu incipient și că Martina Navratilova va începe tratamentul luna aceasta.

În noiembrie 2022 , Martina Navratilova a efectuat o serie de teste în urma cărora i s-a descoperit un nodul în gât. Cu această ocazie, medicii i-au diagnosticat şi al doilea cancer la sân, ambele în stadiu 1. Fostul lider mondial va începe tratamentul săptămâna viitoare, la New York.

Născută în Cehia, Navratilova a obţinut cetăţenia americană în 1981, ea confruntându-se anterior cu un cancer la sân, care i-a fost diagnosticat în 2010.

Testamentul lui Ion Ţiriac. Cum se va împărţi averea miliardarului: „Activele mele vor fi împărțite în 33 de felii egale”