Mărțișoare la modă în 2024. Cadourile care aduc primăvara în sufletele celor dragi

Tendințele anului 2024 pentru mărțișoare. În târgurile dedicate, creativitatea și efervescența îmbracă atmosfera, iar oameii se pregătesc să întâmpine primăvara cum se cuvine.

26 feb. 2024, 09:24
Mărțișoare la modă în 2024. Cadourile care aduc primăvara în sufletele celor dragi
Mărțișoare la modă în 2024

La Muzeul Satului, meșterii și artiștii de mărțișoare și-au prezentat crațiile, menite să păstreze tradiția vie și să ofere clienților opțiuni variate, unele chiar inovatoare. Printe noutăți se află mărțișoarele din ceramică, care au atras atenția prin diversitatea lor.

Modelele, inspirate adesea din motive tradiționale, includ plante stilizate, ciupercuțe, elefanți și ghinde, toate realizate cu atenție de producătorul Ioana Deac.

Citește și: Tichete cadou de 8 martie 2024. Se dau 300 de lei neimpozabili doar pentru doamne. Cine primeşte vouchere de Ziua femeii

Micile bijuterii, confecționate din ceramică, pot fi cumpărate la prețuri pentru toate buzunarele, începând de la cinci lei și ajungând până la 30 de lei. Astfel, există oferte pentru toate buzunarele.

Cei care doresc să ofere mărțișoare cu o notă mai prețioasă pot opta pentru bijuterii din aur, argint sau decorate cu pietre prețioase și perle, fiind o alternativă mai elegantă.

Seturile de bijuterii, precum brățări, cercei și coliere, sunt prezentate într-o carietate de modele, începând de la 100 de lei și pot ajunge până la prețul de 300 de lei.

Citește și: Meteorologii ACCUWEATHER anunţă temperaturi anormale în România. Cum va fi vremea în martie 2024

La modă atunci când vine vorba de mărțișoare anul acesta sunt și plantele suculente. Oferă o abordare proaspătă și, totodată, ecologică. Acestea vin sub formă de plăntuțe suculente, însoțite de instrucțiuni de îngrijire, și pot fi cumpărate la un preț de aproximativ 35 de lei.

Cei care preferă lucrurile clasice au avut parte de o gamă variată, cu mărțișoare inspirate de cusăturile vechi românești, ștergare și covoare din zona Olteniei. Prețurile lor pot începe de la 10 lei și pot ajunge la sume inestimabile, în funcție de valoarea artistică și raritatea modelelor, potrivit observatornews.ro.