Martorul protejat din dosarul lui Victor Ponta, trântit pe jos de poliţiştii care trebuiau să-l protezeje VIDEO

Alin Brâncuş a fost încătuşat şi dus la secţie pentru un motiv halucinant. A vrut să meargă cu autobuzul la doctorul veterinar cu pisica, dar poliţiştii l-au tratat ca pe un infractor periculos.

29 oct. 2016, 14:20
Martorul protejat din dosarul lui Victor Ponta, trântit pe jos de poliţiştii care trebuiau să-l protezeje VIDEO

Alin Brâncuş ar trebui sa fie protejat de politisti in baza unei ordonante date de procuror. Astazi, impreuna cu iubita lui, au vrut sa mearga la doctorul veterinar. S-au dus spre autobuz, dar poliţiştii nu l-au lasat. Martorul nu a vrut sa se supuna ordinelor politistilor pentru ca nu are nicio interdictie şi nu are semnat un acord cu politia in acest sens. La momentul acela, politistii l-au pus la pământ, l-au verificat şi i-au pus catuse ca unui infractor.

Ulterior l-au dus şi la sectia 7. Alin Brâncus spune ca unul dintre politisti l-ar fi si lovit. Pana la urma i-au dat drumul, insa in urma incidentului martorul din dosarul lui Victor Ponta, va merge luni sa depuna plangere impotriva celor doi politisti, transmite România TV.

„Nu va suparati, dar dumneavoastra trebuia sa-l protejati”, a exclamat prietena martorului din dosarul lui Ponta.

Citeşte şi: Scandal cu un martor protejat din dosarul Şova-Ponta în faţa unei secţii de poliţie din Capitală. Reacţia IGPR

Alin Brâncuş nu se află la primul incident cu oamenii legii. Poliţia susţine că bărbatul a făcut scandal în faţa Secţiei 6 din capitală, iar când a fost chemat înăuntru, a refuzat să intre, aşa că a fost dus cu forţa. De cealaltă parte, acesta susţine că, printr-o ordonanţă a unui procuror DNA, a devenit martor protejat.