Mărturia care schimbă tot ce se ştia până acum! Ce a făcut Răzvan Ciobanu cu câteva ore înainte de moarte

Sorin Oprea, bărbatul care s-a întâlnit cu Răzvan Ciobanu cu câteva ore înainte ca designerul să se stingă din viață, a vorbit.

RomaniaTV.net
01 mai 2019, 10:53
Mărturia care schimbă tot ce se ştia până acum! Ce a făcut Răzvan Ciobanu cu câteva ore înainte de moarte

„Ne-am întâlnit întâmplător, la mare, pe terasa unui local din Mamaia. A apărut de nicăieri și era destul de debusolat. L-am invitat să stea la masă, eram împreună cu soţia şi cu mama mea. Era obosit şi deloc încântat de ce se întâmpla la mare. A spus că venise cu o zi în urmă la mare cu nişte prieteni. A cerut un pahar de apă, am stat puțin de vorbă. Nu era Răzvan pe care-l știu eu.

Rămăsese fără baterie, avea şi telefonul spart, crăpat. Mi-a spus că şi-a spart telefonul, că nu mai are baterie. Mi-a cerut cheia de la maşină să-şi încarce telefonul, dar a zis că-l încarcă în drum spre Bucureşti. Urma să se întoarcă cu noi la București.

Titi Aur, despre cauzele accidentului lui Răzvan Ciobanu: „Era în semicontrol, nici mort leşinat, nici apt să realizeze dacă e pe drum”

I-am spus că mai stăm câteva ore să facem niște poze cu drone și după plecăm împreună. Părea destul de neliniștit și era confuz. La un moment dat, a spus că se duce să-şi cumpere ţigări şi nu s-a mai întors. L-am aşteptat o oră, dar nu s-a mai întors. L-am sunat, dar avea telefonul închis.”, a mărturisit Sorin Oprea.

Moartea creatorului de modă Răzvan Ciobanu a fost violentă. În urma accidentului, el s-a ales cu rupturi de organe, hemoragie internă şi traumatism cranian, spun surse din anchetă. Testele preliminare arată că designerul ar fi consumat droguri, însă rezultatul investigaţiilor va fi făcut public peste câteva săptămâni.   

În noaptea de Înviere, Răzvan Ciobanu a plecat din Bucureşti spre Mamaia, unde a participat, duminică seară, la Festivalul Sunwaves, din nordul staţiunii. La un moment dat, spun cei care l-au însoţit, Răzvan Ciobanu a dispărut de lângă ei, iar ulterior şi-au dat seama că acesta plecase cu un Range Rover, maşina ale cărei chei le avea asurpa lui. Apropiaţii au încercat să-l contacteze, însă fără niciun rezultat.